fuck you '

haha, sitter och bloggar nu bara för att bonita har tjata sig till att jag ska göra det för hon tycker jag bloggar för dåligt. men vad ska jag göra när jag inte har internet då ;) haha! så bonita du får lugna dig jag har ju lova att jag ska börja blogga massa när jag fått tillbaka internet ;b wiie!
har iaf sovit hos bonita och emilio inatt för vi ska på marknade som är i enköping.
igår hade jag emilio hela dagen och jag kan inte säga annat än att den prinsen är helt underbar. han får mig att lee hur jag än mår och när jag ser i hans ögon så ser jag kärlek :) tänk att ett barn kan få en att vara så glad.
jag säger det igen, jag är så glad att jag har fått in er, bonita och emilio i mitt liv <3

ikväll blir det iaf stockholm ;)
hoppas på att träffa kissekatten jag dansa med sist ;) haha vi hade ju en liten sexy-stund ;b haha bara bonita som fattar! sen ska vi se om det blir träffa någon galning igen som varje jävla gång ;) haha! sen kanske träffa sam också =) haha men ska bli skönt att komma till stockholm igen!

   


nej nu ska jag softa lite och bara ta det lugnt för jag har ju gått och blivit sjuk ;( jag sover typ hela tiden men bara för att jag sover så mycket så blir jag verkligen när jag vaknar att jag måste göra något.. får se måste kanske till doktorn och få hostmedicin.!!

byebye

damn

shiet, nu va det länge sen jag blogga igen men så kan de gå ;b haha!
men om typ max två veckor så ska jag börja blogga varje dag!
just nu är jag grymt trött och ska lägga mig snart..
har så grymt mycket jag vill skríva, spec från när vi va i stockholm bonita ;)
hihi, ne nu ska jag lägga mig och se om katten ringer ;D tihi!

good night ladie's and boy's!

ah men hej å hå!

aha, paus oach paus från bloggen vet jag inte direkt! men just nu är jag hemma hos vånga familjen och då kan jag låna datan när allt är gjort. har pyssla om min prinsessa pluss att jag har städa elin's rum som jag ska låna lite nu när jag flänger och far här ute :D hehe!

men iaf, igår var jag och bonita plus emilio såklart, i stockholm. hade verkligen as kul. vet inte hur mycket fina killar jag såg ;) mohaha! men bonita tycker att jag kollar efter killar på det dumaste stället ;) haha! men iaf vi gick runt och kolla massa sen åt vi mat och var i Kista också :)! sen va det tråkiga att vi skulle åka hem till enköping men lilla prinsen var ju trött och skulle sova hemma i sin säng! men det är ju VERKLIGEN inte sista gången vi är där...

imorgon blir det nog påskmiddag hemma hos berny med mamma och alla andra sen hoppas jag på ett utegång i stockholm med bonita :) hihi! men får veta hur jag kan planera mina dagar senare ikväll när jag har prata med mamma..

men iaf, får se om jag bloggar mer sen ;/ tveksamt men men!





vill bara tala om att jag har den UNDERBARASTE storebror man kan ha <3
och storesyster!!!!

paus!

ja man kan typ säga att min blogg har taggi en paus för jag har inte haft tid eller har inte tid till bloggen just nu! men så fort jag kan och har tid så börjar jag med bloggen igen. kanske börjar skriva seriöst om en eller två veckor!


idag ska jag iaf till stockholm med bonita och prins emilio <3 ska bli skönt att komma dit och bara vara där med dom bästa :) är hemma hos bonita nu sov här i natt och imorse vaknade jag av världens finaste leende, det va själv klart prinsen <3
tack bointa för att du finns, du och din son är bäst.! kärlek <33

<3

Ah nu sitter jag i bilen och bloggar på mobilen. Vi har vart och hämta massa foder till hästarna så dom får man :) då blir dom nog glada. Inget föl vart det inatt men kanske inatt. Får se om jag sover i stallet inatt annars ska jag sova hos min malou <3 ska iaf vara med henne när jag ridit min prinsessa. Och sen i veckan blir det stockholm med bonita och prinsen emilio :) nej nu ska jag göra lite nytta ;) puss och hej

Only you

nu har det blivit ändringar, min baby girl bonita har blivit sjuk stakare <3 hoppas du kryar på dig gumman! så det blev inget stockholm ikväll, vi ska väl åka dit i veckan och så ;) sen kanske jag ska dit något och träffa bromma alex men får se!

men iaf, jag drar till vångafamiljen idag och blir väl kvar där några dagar. blir skönt att vara där lite :) så jag vet inte alls om jag kommer hinna blogga något. kanske gör det någon gång om jag sätter mig vid familjens data. men får se, annars kanske det blir från mobilen!

men hoppas alla får en trevlig helg och ett trevligt lov till alla som har det =)
puss och kram från miiiiig =)


...

min går dag va en rätt så skön dag. jag älskar tt solen är frame hela tide nu och det blir mörkare mycket senare nu för tiden. det är så skönt att det är så. men iaf igår så var jag på nyänegen sen gick jag hem och satt mig vid datan och nördade. efter ett tag så plinga det på dörren och jag funderade om jag skulle öppna. till slut gjorde jag det iaf och där utanför står alec ;D wiie! så vi tog en cigg och snacka lite skit sen va jag tvungen att gå till bussen. jag åkte ut till stallet och borsta min häst i kanske en och en halv timme och umgicks med alla andra som var där. carolina var med mig till jag red ut. efter stallet åkte jag hem och duscha och allt sånt där och mamma fixa mitt hår :) medans pratade jag med min jamaican boy ;) sen gick jag och casandra ut och gick en massa träffade värsta tönten också jag svär xD hahahahah! det var min fredag ;) buhuuu!



- jag bara älskar låten <'3





idag ska jag dra mig ut till stallet och rida prinsessan såklart :}

ikväll hoppas jag det blir som det är sagt, men bonita vad du är känner och orkar så är det så det blir ikväll. ikväll är det du som bestämmer om du orkar eller inte.  <3

only me!


jag bara älskar att ha sjal, man har inget hår ivägen =)
och det är snyggt <3 love it

Dark chocolate ;)

har precis ätit frukost och kolla på vakna med the voice <3
sen blädra jag över till MTV och fick höra en as bra låt, sen så vart det ZTV och då kom det en till bra låt =) så dom kommer säker komma in på min blogg inom kort..! nu ska jag göra mig iordning för att gå till nyängen sen blir det stallet =) älskar att vara ute och rida när solen skiner man blir så glad! nu känns det verkligen att det är vår <3 i love it!

åh, bonita snart är det lördag =) <3

papi<3

jag saknar dig för varje dag som går.!
men du kommer alltid att leva i mitt hjärta, pappa!
† 29 april 2005




(ingen kommer någonsin förstå, men låten den är perfekt)
<3

;)








crazy casandra

haha har vart med min crazy casandra i typ tre dagar nu. hon har sovit hos mig och mamma pga massa knas saker! men vi har haft massa kul för oss ;) mohaha!
idag har vi suttit på sjukan för det har vart massa knas med casandras kropp. vill inte direkt skriva om saken. men hon fick medicin och skit. haha kan bara säga till dig casandra " det är bra att man gillar negrer ;) ".. sen har vi bara haft det chill hos mig sen gick vi på stan en sväng. träffa killar från ett hem typ ute mot fjärdhundra ;) gr, katten va med killar!  sen fläta jag hennes hår också ;) haha men nu har casandra dragit hem och jag sitter här och fular mig på msn ;b haha!
så jävla kul, jag har blivit bjuden av en kille att först i nästa vecka gå ut och fika med han sen så i slutet av månade ill han ta med mig till västerås och bjuda mig på bio och allt ;) muhaha !

 
   
<3

ska försöka plugga lite sen. senare ska jag ringa min jamaican boy ;) 




saknar min bonita <'3

 

..

åh, har gått och bara vart så iriterad på vissa saker hit och dit! men skit samma orkar inte bry mig om skit just nu..! haha x)

igår kväll låg jag och tänkte på mina dagar. nu när det börjar bli ljusare ute om kvällarna så kommer jag vara mer ute i stallet. jag ska lägga upp schema om mina dagar så jag vet när jag kan planera saker med alla när man har ledig tid :) hihi! kanske har en till häst att börja rida snart så får se hur dagarna kommer bli planerade med allt =)



åh på lördag drar jag till stockholm igen <3
bonita, baby jag längtar =)

christoffer eriksson

jag är så less så det inte finns. jag vet inte ens vad jag ska välja för ord eller något alls. visst jag bor i enköping och alla snackar skit i den här stan. men när folk pratar skit om min bror blir jag galen. han är den finaste och underbaraste människan som satt sina fötter på den här jorden. det finns ingen som vet mer om mig än vad han vet! han kan jag vända mig till alltid och han öppnar alltid sina armar för mig. men folk kan roa sig med att komma med äckliga komentarer åt han. jag vänder mig inte alls till någon speciell människa nu, så ni som tar åt er tar åt er. men jag pallar inte byr mig längre. jag är så trött på all skit i den här jävla staden så det inte är sant.
igår kom det en mening som jag vart så jävla piss off av att höra ;o hm! hon skrev " de finns en sida av koffe som natta inte känner. " OCH det är en jävla lögn ska du veta. för när min bror fick höra det vart han galen. för är det någon på denna jord som känner ALLA sidor med min bror så är det jag. och det har han sagt själv med sina egna ord!
men nu kommer det säkert bli värdens liv om det här men jag bryr mig inte. jag är så trött på allt snack som ska snackas.
har bestämt mig att idag ska jag sluta bry mig att "battla" om allt jävla skit som sägs. jag pallar inte bry mig om det är vad folk vill hålla på med. jag har viktigare och bättre saker för mig. men en sak bara min bror, christoffer eriksson är den finaste och underbaraste man kan ha i sitt liv. och alla andra fittor som inte tycker det, tryck något vast i asset och dra.!

palla, enköpings fitt-snack!


RSS 2.0