sthlm imorgon =)

imorgon kommer äntligen mina älskling isabel och emilio hem =D
jag ska åka till sthlm och träffa dom där. sen ska vi såklart vara där ett tag sen åker vi hem till enköping igen. läste nyss på bonitas blogg att hon saknar enköping ;o hahaha. hon måste verkligen driva med mig! ska bli skönt att får träffa dom och bara få prata massa med bonita och pussa massa på min prins <3
sen följer väl jag antagligen med hem vid dom för jag måste till lägenheten och vattna blommorna osv..
så nu längtar jag till morgon dagen!!

(varje gång hemma hos bonita sätter hon på den här låten
och säger att hon alltid tänker på mig när hon hör den =) haha
hon säger att jag är hennes african queen, synd bara att jag inte är african ;b hihi )

design!!

just nu ser min blogg knas nu!!
men de får ni stå ut med ett tag för jag ska fixa lite med designen ;)
aiiiit!

tänk om ??? ='/


just nu gråter jag ='/
jag har inte fått ihop pengar till biljet till URF än!
jag är så rädd att jag inte ska hinna få ihop pengar tills torsdag!!!
reggaefestivalen är de jag ser framemot på hela årena och just nu ska allt skita sig.!
jag ber till gud om att jag ska hinna få ihop pengar till torsdag annars missar jag de som är de underbaraste å hela året. nästa år ska jag vara så smart och beställa biljeten när dom precis släpper dom så jag har den hos mig. så de inte blir de här krånglet tills nästa gång.. jag lovar att min jakt på pengar till biljeten är något ni kommer få läsa om varje dag nu!!!
så snälla håll tummarna med mig att allt kommer att lösa sig för mig nu!!!
jag säger bara, skuttis och daisy jag ska med er på URF så är de bara <3

rosor =)

så nu har jag ryckt upp mig. efter jag hade fixat mig så drog min mamma med mig ut med hundarna. så de vart en promenad ner i kloster.. sen så var vi bara hem och lämnade hundarna sen vidare till coop för att handla mat och gottigott för ikväll blir de hemma kväll med mammsen och film osv =)
fick rosor av min mamma också <3





dags för mat  =)
xoxo

upp och hoppa!!

låg och lyssna på musik sen kom jag på om jag går upp och duschar och fixar mig kanske jag mår bättre (a) sånu försvinner jag från datan ett tag och fixar mig sen får vi se om de blir bättre då ;b hehe!


tröttis (aaa)


god morgon

haha min sömna har börja blivit läskig ibland ;s hmm! som bara inatt låg jag och smsa med Belly sen bara pang så hade jag slockna och vaknade nu för en kvart sen. tycker de är lite läskigt att jag bara somnar så där pang. men på ett sätt är de skönt faktist eftersom jag hade så svårt att somna förut..!

men iaf, den här dagen vet jag inte vart den ska ta vägen?!
känner mig inte alls pigg just nu, tror jag håller på att bli dunder förkylld. men de hoppas jag att de inte är.!
får se om någon timme hur man känner sig då.

måste ju bara gratta min kompis Johanna som flyttar till eget idag =D <3
hihi!

OBÓY

ibland undrar jag vad folks problem är egentligen??
killen laka massa för jag vart förvånad över att han inte viste va obóy är!
haha, men hallå är de så konstigt. alla vet väl va de är???!!!!


börjar bli lite trött nu så de blir väl att slåss med täcke och kudde nu!
men imorgon är de nya tag med blogg och dag :)
puss och sov så gott <3


Hiss och Diss


eftersom jag va på grönan igår så måste jag hissa och dissa lite :)

HISSEN ;
går till Insane såklart! de går inte ens att beskriva hur de kändes att åka den. de var sån skön känsla i magen när man åkte. jag försår inte människor som tycker den är läskig, när jag kom ner från den ville jag bara åka mer och mer och mer. och jag tror jag hade världens största leende på munnen när vi hade åkt klart. den är grym så jag kan säga till alla som inte åkt den, NI MÅSTE GÖRA DE! sen ger jag et litet litet minus till den för att den är så kort. de känns som att man precis satt sig när man kommer till bara från åkturen! ( sen har vi kön som tar hundra år men alla är ju sugna på Insane )



DISSEN ;
Pop Expressen får dissen. jag har aldrig tyckt om den. men igår när jag var där så vet jag inte vad de var. den gick sakta hela tiden, inget snurr alls och allmänt jävla tråkig!!! de ända som va okej var väl musiken men dom spela samma låtar om och om igen. nej, den är verkligen kass att åka och man mår så illa när de snurrar i sån dålig fart (haha kanske ingen som förstår vad jag menar) men men! nej fan grönalund, ta bort den och bygg upp en ny jävla rolig karusell ;) muhahah!


uuuhe!

vad händer i helgen????
funderar på om jag ska hänga i sthlm i helgen eller hur jag ska göra ;s!
vill bara packa väskan och vara borta i helgen..!

jävla huvudvärk!

idag är jag helt off i mitt huvud och kropp.! de har absolut inget med gårdagen att göra eller något sånt. utan de har med min huvudvärk att göra. jag har haft så här i kanske en månad nu att jag går med huvudvärk till och från varje dag men idag är den extrem. jag kan inte ställa mig upp utan att jag måste sätta mig igen för de bara blixtrar i huvudet på mig. de gör enormt ont vid mina gon, eller bakom ögonen ( vet inte hur jag ska förklara känslan ). och bara för att jag har så här ont i huvudet så blir jag helt matt i kroppen och orkar ingeting.!

massa folk som har ringt idag som vill hitta på saker men jag har f¨tt lov att tacka nej til alla :( uh! sen skulle jag fixa en tjejs hår idag men fick lov att tacka nej till de också pga huvudvärken.! fan hela dagen förstörd..
så nu ska jag fortsätta att ligga här i sängen.!
pCe
 

storebror

inatt drömmde jag om att han kom hem.!
att jag öppnade dörren och där gick han jag bara skrek rakt ut och grät och grät. kramde om honom och grät änu mera. de kändes så skönt att få krama om honom och känna att min storebror var här hos mig. men snart så kommer han hem på riktigt. och jag läääängtar så mycket...!

de finns absolut ingen som dig christoffer, absolut ingen!
jag älskar dig storebror <3

grönan

som sagt var jag på grönan med sanna igår :) hade verkligen skit kul. vi åkte alla karuseller kan jag då säga med handen på hjärtat. den roligaste va så klart nya "insane" sånt jävla åk. synd bara att de går så snabbt att åka den. den skulle vart lite längre men den är enorm att åka.

mysigast va såklart när vi satt och åt mat för då är de den tiden man tar och bara sitter och snackar om allt möljigt vilket vi gjorde :) sanna fick typ världens största Cheesburgare ;D haha och jag åt sjäkvklart kycklingringar som alltid när jag är på grönan. haha, hade tre små tjejer som satt och stirra på oss med varje tugga vi tog och jag som alltid får mina rapar som kommer från igenstans så ena tjejen titta på mig som hon sett ett spöke ;D hahahaha!


träffa på johanna och fanny gjorde vi också, så vi åkte frittfall med dom och försökte få med dom i "insane" men dom bangade :( sen efter att jag och sanna gått runt lite så träffa vi på Ese och Alex, två as shyssta killar. så viåkte massa karuseller med dom och vi fick med dom på "insane" vilket då att Ese aldrig hade åkt den. jag fick sitta brevid honom och jag svär, har aldrig garva så mycket. trodde aldrig en kille kunde skrika så mycket ;b hahah!
sen fick dom såklart med mig på spökhuset som jag inte gått på 5 - 6år typ för att jag vart så uppskrämd då när jag gick. vi hinner bara komma in i huset så håller jag på att bajsa på mig så jag sprang ut igen. turen va att Alex kom ut och stötta mig så jag kom in igen. jag börja prata med spökerna medans jag hade Alex bakom mig. jag ville ha reda på om dom fick röra mig. sen till slut så märkte jag att dom inte rörde mig så då vart allt lugnt så jag sprang runt och skrämde Ese istället, hahha!
så nu har jag kommit på att spökhuset inte alls är farligt :)

(bild från förraåret)

men iaf vi var med Ese och Alex hela kvällen sen och vi åkte alla karuseller och snacka massa. hade allmänt jävla roligt om jag ska vara ärlig :) tack för en underbar dag och kväll!
massor med kärlek <3

trött

vart bara jag och sanna på grönan igår.! becca bangade ;) haha nej men hon har sin orsak.!
kan säga att jag och sanna hade jävligt roligt :)
men jag skriver mer sen och lägger in bilder för jag är så trött just nu!
<3

hiss och diss



Hissen ;
ADIDAS såklart =)

finns inget annat märke som existerar än adidas!! jag hatar när folk blandar typ nike och adidas eller något annat märke med adidas! ska man ha ett märke på sig så ska man ha ett mäske på sig... hur snyggt är de med en adidas dress och typ puma skor? haha! nej nej, bara adidas om man ska impa på mig ;) haha!
desutom så gör adidas jävligt bra kläder och dom håll länge länge och de går inte sönder lätt. så hissen får adidas <3 sen så finns de ingen snyggare än killar som klär sig i adidas ;) mohaha, de är så sexigt, speciellt när killarna har en hel dress adidas!

( och för guds skull, ta aldrig på er fake adidas ;o   )




Dissen ;
ALLA ANDRA MÄRKEN, SPECIELLT NIKE!!

dagens fix ;)




grönan imorgon =)


grönan imorgon med tvillingarna <3

tvillingarna =)

idag har jag umgåts med sanna och becca. först följde dom med mig ut till stallet och kollade till hästarna och gav dom nytt vatten, mocka stallet, fixa malta, spruta på flugmedel på alla hästarna osv. sen vart de en timmes väntan på bussen. vi hade turen att mormor och morfar var där så mormor körde oss till bussen. haha, sanna satt sig i ett myrbo när vi vänta på bussen och båda tvillingarna va ut på åkerna och kissade ;) hihi!
sen när vi kom till enköping igen åkte sanna till donken och handla mat åt oss och mamma så vi satt här och smaska donken ;) hihi!
sen vart de vidare ut till deras hästar. jag fick rida lite på sanna's häst, haha med western sadel och allt X') hahahahah! jag har inte skratta så mycket. western är ABSOLUT inget för mig. lilla hästen va duktig iaf ;) aww! jävla massa mygg har dom där ute och grymt söta fölungar...!
har iaf haft en grymt kul dag med dom där brudarna :) <3

lite bilder (aa)


awii, jag älskar mitt lilla ufo <3



sanna <3


becca <3
(haha, folk lär ju tyckt vi var sjuka när vi låg alla tre helt döda på marken medans vi vänta på bussen)


becca kissar ;D


sanna va iaf lite smartare och satt sig längre bort (a)

helgen

i fredags så kom lollo till mig så vi var upp till lägenheten och fixa blommrna sen vidare till teddy. där drack vi lite och bara satt och prata massa. vid typ ett halv två så rörde vi oss ner mot stan och träffa syster och moster och dom så vi vart kvar där nästan en timme och snacka med dom. sen gick vi hem och sov :)

sen på lördagen gick jag ut och träffa daisy och nathalie. daisy va så snäll så hon bjöd mig på mat sen gick vi vidare till coop. sen gick jag hem och vänta på att lollo skulle komma hem från sin pappa. vi kolla massa på film sen va Ata förbi enköping en sväng så vi gick ut och träffa han och tog en cigg :) sen kolla vi en film till sen vart de sängen.
måste tala om att jeanett var förbi också. så de vart massa pratt och skratt. sen myste jag med lilla bebismagen också :) hihi <3

idag är de bara soft dag med lollo såklart!
sorry att jag är så off på att blogga men jag har tappa lusten :/

ork....

jag har inte orket till blogga idag!

bill och bull är tillbaka ;)


en låt från ken rings barn <3
hihi!


snart ska jag och lollo dra oss upp till lägenheten och fixa blommorna sen så glider vi ut på nya äventyr ;) haha jag måste ha med kameran för jag måste ha massa nya bilder på min fis <3
så vill ni något nås jag på luren (a)
pussipuss

storebror<3



nu har de gått alldeles för lång tid utan dig vid min sida. jag saknar dig så mycket så de gör ont storebror. jag vill att du ska komma hem nu så jag får krama dig och pussa på dig.
de finns inte någon människa som du. ingen som känner mig så bra som du. du vet allt om mig. alla dom där sakerna som jag gjort som man inte talar om för någon, de är som vet om dom. de är bara dig jag har våga prata med sånt om under min barndom. du har alltid funnits vid min sida och ställt upp. du är den som får mina tårar att försvinna när dom tränger fram i mina ögon. du har alltid sett till att jag har de bra och att människor är snälla mot mig. jag tackar gud varje dag för att jag har en sån underbar storebror som dig.
jag vill bara att du ska komma hem fråna spanien nu. så vi kan sätta oss ner på en kopp te och massa cigg ochbara prata om allt du gjort där i spanien. sen att vi ska göra min födelsedagspresent tillsammans de va de underbaraste jag kunde få <3 åh jag vill att du kommer hem nu nu nu nu nu! jag saknar dig så mycket.....!
KOM HEM NU!
JAG ÄLSKAR DIG CHRISTOFFER ERIKSSON<3


hoppsan

haha vaknade för en halvtimme sen ;b
sa åt mamma att hon skulle väcka mig tidigt men så blev de tydligen inte.
hon glömde mig väl som vanligt (aa) haha!

idag blir de är nice dag.
ska kanske träffa daisy om hon hör av sig :)
sen så kommer min lollo till mig idag och ska sova här <3
ska försöka ta mig upp till lägenheten också och vattna blommor..
så vi får se hur dan min fredag blir ;) hihi
puss&kram

jag älskar dig nu och föralltid, du kommer alltid vara min bästavän!

tröttis :D

nu ska jag göra lite te och macka och kolla på film med mami <3
god natt på er sötnosar!


hahahahahaha ^^




haha den där människan är fan sjuk x')
men han kan få en att skratta iaf ;)

usch

jag orkar inte må så här längre!!!
är jag på väg till samma som förut =/


la familia

nu sitter jag och väntar på att bonita och emilio ska komma :) ska vara med dom ett tag nu för dom åker ju imorgon till gävle! kommer bli lite tomt att dom inte är här i enköping. men men hoppas dom inte blir borta för länge!
har baka lite kladdkaka också, så vi får se om bonita hissar eller dissar den ;) haha!
( jag vet iaf vad fredrik skulle göra, han skulle hissa den och äta upp hela, haha )


=/

ibland saknar jag tiden med dig så fruktansvärt!
men när jag tänker tillbaka, tackar jag min gud att de inte vart du och jag!
du fick mig att skratta och le som absolut ingen annan fick!
men när jag tänker tillbaka, känns de bara som att du lekte med mig!

jag kommer aldrig glömma då jag var så rädd och du gick bakom mig och tog dina händer runt min midja. jag blev så glad och vart varm i hela kroppen! jag glömde bort min rädsla totalt.!
men jag kommer aldrig att glömma vilket svin du också var. de fanns tider jag bara ville spotta på dig och se dig nerslagen!!



du ska veta att du finns inte i mina tankar på de sättet längre som du gjorde förut!
jag tackar gud att de inte vart du och jag, för du hade sårat mig för många gånger!!


bakisbrallan'

i måndas så vart jag kvar på landet för linda ville jag skulle stanna. dom andra i familjen åkte till rättvik så vi vart själva hemma. det vart en mys kväll med lite vin osv. jag som då inte har druckit på ett halvår typ vart lite rund under fötterna. men vi hade as kul iaf <3 dagen efter va inte lika kul för jag som har så lätt för mig att bli bakis! usch hemskt var de iaf! men vi körde en lugn morgon på soffan sen baka jag äppelpaj. sen kika niklas förbi och åt paj med oss :Dhihi!
sen körde linda mig till edvin för jag skulle klippa honom. sen åkte jag vidare hem, kom hem och tog en dusch sen åt vi. men vid klockan halv 10 så la jag mig för jag va så trött.!

idag, ska jag bara ta de lugnt också. ska träffa bonita och emilio snart för dom åker ju imorgon :(! sen ska jag nog vara lite med joni ikväll <3

skriver mer sen!!


bläää

haha, har lite att skriva om men orkar absolut inte nu!
jag skriver mer imorgon!!!


aaaah -.-

hm, vakna för kanske en timme sen, är inte på topp humör idag iaf!
inte när man blir väckt på de sättet jag blev iaf!
väntar på linda nu, ska ut till malta ett tag!
skriver senare!

jag hatar de!!

ÅH, jag hara människor som är sega på att svara på msn och mobilen!!!


girls


äntligen

nu har jag gjort allt jag ska ha gjort idag ;) haha! först va daisy förbi så jag tog lady. sen gick jag till nyängen och fixa mitt. sen gick vi till kloster och mötte mamma sen vidare upp på stan och träffa daisy. snacka ett tag och hon hade köpt ny mobil ;o jag vill med ha ;b haha! sen gick vi till coop och handla. efter de gick jag vidare hem för att laga mat till mig och mamma. han bara äta upp så kom carolina, vi satt och snacka massa. sen klappa jag lite på hennes mage :) iih!
är så glad för eran skull att ni ska få liten bebis :)
sen mötte jag och mamma sonta så jag tog nykeln. så nu är allt gjort så nu blir de bara softa i soffan med mamma och kolla fil osv :) hih!







TIPS!




Choklad är något alla älskar =)
iaf tjejer!


Marabou sommar är de godaste jag äti.
med handen på hjärtat har jag inte smaka någon godare, eller jo orginalet slår allt! men den här sommar smaken asså man smälter för att den är så god <3

så jag tipsar er som inte har pröva den än, GÖR DE ISF ;)haha

Kärlek <33

shululu

nu har jag nyss äti frukost. kollar lite på tv också eller kollar och kollar. när jag sitter vid tv så är de mest bara musikkanaler jag har på, vem kan vara utan musiken!? haha! jag ska snart fixa mig sen ska jag till nyängen.! efter de blir de att träffa daisy och nathalie är nog självklart med ;) haha!
senare ska jag träffa carolina faktist och de ska bli kul <3

nej jag bloggar mer sen har inte tid att sitta här nu (aa)
puss på er!


GOD NATT

nu ska jag avsluta mitt på msn sen sova =)
nattinatt <3

Helg bilder!

lite bilder från fredagen med lillasyster ;


lilla dexter i kungsträdgården <3


storasyster ;b


lillasyster <3


bebisen väntade på bussen <3



Lite bilder från Lördagen med tjejerna ;


bonita och jag är foto nördar (a) haha <3


haha, här spärrade vi av vägen och vi tänkte ta betalt men igår va de gratis (a) hehe!
sjuk kul hade jag <3


sorry sara, men vafan jag måste ju visa folket vilka jag var med på kvällen ;)
<3

(min bilder vart suddiga från igår så jag väntar bara att få bilder från tjejorna)

Hiss och Diss



Hissen ;
 

Ken Ring, de finns ingen som han. han är kungen som har kommi för att stanna. jag älskar hans musik, hans texter är sanning och dom betyder. han vet exakt va han sysslar med och vad han sjunger om. alla som dissar Ken är bara avudsjuka för dom kommer aldrig bli som han! små killar som kommer och gör dissen till ken, haha snälla va tror ni egentligen? nej men Ken Ring är min Kung och jag har lyssna på han sen låten "mamma".
så länge jag kommer göra hiss och diss om musik så kommer ken alltid ligga på hissen =) love! utan hans musik så dör all musik! HAN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA!


Dissen:

Kartellen, snälla vad leker dom för något?
sen dom får dissen dissen bara för dom bränner Ken Ring i videon. haha, men killarna hade för lite att komma på så dom tror dom blir stora av att dissa Ken i sin musik. MEN SNÄLLA, killarna kommer aldrig bli lika stora som ken. sen kolla bara den videon, dom leker ju bara massa. jag kan säga att de va någon månad sen jag hörde dom fösta gången och jag va på väg att kissa på mig av garv. sen jag va på väg att laka för dom bränner Ken. nej, kartellen får dissen för dom leker bara massa och tror dom är något. först dom kanske ska växa upp!









JAG HISSAR OCH DISSAR OM VAD JAG VILL ;)
HAHA, TILL SLUT KANSKE DU HAMNAR PÅ HISS ELLER DISS (AA)!



aj aj aj!

jag hade ett par nya skor på mig igår och de ångrar jag idag!
alldeles svullen och jag kan inte röra fötterna utan att de gör ont :(


stockholm <3

haha gårdagen va så skön =)
först så åkte jag och bonita till sthlm för att vi skulle ha mys i kungsträdgården. men vi träffa upp johanna och sara när vi kom fram och dom fråga om vi skulle med ut på klubb. så vi hängde med dom och tur att vi inte satt oss i kungsträdgården för de börja regna. så vi satt os på burger king och åt och snackade lite. sen gick dom iväg ett tag så jag och bonita gick runt sen satt vi oss och prata lite..!

efter ett tag ringde jag sara och fråga om dom skulle klubba så jag mötte upp dom för bonita ville hem pga att hon hade emilio hemma imorgon. gumman, du skulle ha vart med <3
men iaf, vi gick vidare till klubben. när vi kom in spelade de bara skit musik så vi började nöja oss med kolla på folk som dansa. hahaha, bruden med händerna va ju bara för skrattretande (a) hihi! efter lite dans och antal rökstunder ;) haha så drog vi oss därifrån mot kebab så satt vi där ett tag. och jag säger bara att jag kan min sak asså, värsta haslaren (aa) haha! sen gick vi runt massa och leta batteri "where is your mobil from?" hahaha skönaste asså sara =) till slut hamna vi på plattan för jag och sara trodde de skulle finnas massa snygga killar men fan de var helt dött överallt. men skit samma vi hade våra garv stunder iaf. till slut vid fyra tiden åkte sara hem.
men innan sara drog träffa vi några killar som fråga efter fridhemsplan ;b haha!

(killen: hur ta man sig till fridhemsplan?)
(jag och sara: öhm, johanna!)
(johanna: va heter killen?)
(sara: fridhemsplan)
(johanna: vadå heter han fridhemsplan????)
(jag och sara: nej han ska dit!)
hahahhahahahahahhahahahahahahha


så johanna och ----- väntade med mig till mitt tåg gick. rastlösa och trötta vandra och satt överallt men kul hade vi fortfarande.

( johanna : kurderna har inget land )
(en av kurderna : vi kanske inte har något land men vi har områden)
(jag och johanna : hahahahahhahaha)
(en av kurderna peckar på mig: du är kurd va?)
(jag: haha, nej de är jag inte)
(kurden: men du har kurdiska byxor)
(jag: nej de va ett lejon som rev på mina byxor)
(båda kurderna: haha, ett kurdiskt lejon)


haha så sköna människor de finns.!
jag hade iaf as kul och vi mste verkligen göra om de igen brudar. hoppas ni hade minst lika kul som mig iaf. så jävla kul att bara gå runt och bara driva med massa folk och bara garva massa (aa) haha!
tack för kvällen/natten/morgonen :)
kärlek kärlek <333

sunes sommar!

nu har jag vakna till liv men ska ligga på soffan och kolla på sunes sommar med mami nu =)
skriver om min gårdag senare och lägger in bilder.
jag kan iaf säg att gårdagen är verkligen värd att skriva om <3

stockholm ^^

ska snart åka till sthlm med bonita. vi ska mysa lite och köpa mat och sätta oss i kungsträdgården! ska väl sitta och chilla där ett tag. sen blir de nog strandfest men får se hur de blir med de!
jag har haft världens problem idag, jag hittar inga kläder, mina ögon har fuckat sig så sminket vart åt helvete sen mitt hår, usch jag vill inte ens prata om mitt hår ;@ jag hatar de!
men nu iaf är jag klar och väntar bara på att klockan ska bli buss tid (a) haha!

så hör av er om vi ska ses ^^
pussipuss!


p.s kameran är med för jag måste ha bättre bilder på mig och bonita!


HJÄLP!



allvarligt jag vet inte vad jag sysllar med???
nu har jag lyckats fått bort mitt T9 ;o hmm!
och ja jag vet att man ska trycka in * för att få tillbaka de.
men nu är de så här att de kommer inte tillbaka hur jag än gör ;s
jag svär asså, jag dampar på riktigt snart!

Kungen!


Nya singeln, Nu måste vi dra <3

kärleken till den låten, jag älskar den verkligen!
man blir så glad i hela kroppen :)

KUNGEN vet exakt hur han ska göra för att få musiken att bli älskad <3

hej hej

igår va jag i sthlm med lillasyster. vi åkte in till stan och köte mat och satt oss i kungsträdgårde. vi snackade massor om allt och ingeting. pluset var att de satt grymt mycket snygga killar där ;) haha! men jag tror dom inte våga komma fram när dexter var med ;b hihi! sen så åkte vi till barkaby så jag fick träffa systers pojkvän antor. verka vara en as söt och snäll kille. så länge han är snäl mot syster så är de okej. sen skulle hon ut med sin mormors hund och jag fick mig världens huvudvärk så jag satt mig på tåget hem..!
jag hade iaf mysigt men synd att jag fick min jävla huvudvärk.!

(bilder tog jag igår men jag lägger in dom senare)


lilla dexter har åkt hem till emma nu. saknar han redan ;D haha!
ikväll ska jag vara i sthlm med bonita, vi kanske ska på strand fest. kanske ska träffa några andra kompisar också, men som va inte säkra på om dom kunde, som vanligt med killar (a) haha!

ne, nu ska jag duscha och försöka få tag på bonita!
xoxo // nathalie

sthlm..

nu sitter jag på loftgången med dextre, jag ska bara äta sen åker vi till sthlm.. har en lillasyster som tjtar med sms och frågar när jag kommer ;b hehe!

har vart hos doktorn nu och jag blev sjukskriver osv.!
men men de va som jag och mamma trodde.!

aja får se om jag bloggar sen
pussss

fredag hela dagen =)

som alla andra så älskar jag fredagar. men jag vet inte riktigt va det är för speciellt med fredagar men jag älskar dom bara =) haha! ska till doktorn om en timme sen får vi se hur lång tid de tar där. efter de så ska jag och dexter (emma's hund) åka till sthlm och vara med lillasyster. eftersom de är så fint väder blir de väl sitta i kungsträdgården och bara snacka massa. vi har ju inte träffats på jätte länge så vi har nog mycket att svallra om ;) haha!
sen inatt åker jag och dexter hem till mami och sover där.!
men får se om jag mobil bloggar något. annars bloggar jag imorgon :)
men har ni lust att ses så är de bara slå en pling till min mobil.
ha en bra fredag alla söta och fula ;) haha!
xoxo


familjen <3

nu har min storasyster och hennes familj vart här och äti mat. har gosa massa med mina älsklingar philip och noelia <3 hihi! va upp till centrum ett tag och träffa bonita och emilio ett tag. snackade lite med henne om lördagen för då ska vi ju till sthlm :) iih!
imorgon ska jag till sthlm och träffa lillasyster, ska ha med dexter också, så vi ska försöka vara ute lite :) heh! sen får vi se va ysters mamma tycker om att jag ska hund med mig, så vi får se om jag sover där eller inte. men de skulle ju vara skönast att sova kvar.

annars har jag nog inte så mycket mer att skriva om den här dagen, för den har vart rätt så chill faktist. var meningen att jag skulle träffat joni men han åkte iväg till sthlm.! sen kunde de ha blivit en misshandel idag men som tur va gick de bra, jag vart bortsliten från kärringen! haha, rätt komiskt var de faktist ;b haha!

nu ska jag bara vänta på långsamma sanna som ska äta mat sen ska jag fixa hennes naglar, hehe!
men ha de så bäst så länge <3

god morgon =)

blev lite längre sömn än vad jag hade tänkt mig men vad gör de, hihihi! ska äta lite frukost nu sen fixa mig för dagens utseende.! sen ska jag ut och kolla vad som händer i enköping!!!
så har ni vägarna förbi, call me så tar vi en fika =)


sov gott

åh jag blir så trött, vafan är problemet?
kan de vara så svårt att vara social eller!?!


nu ska jag lägga mig i sängen och sova =) hihi! ganska skönt ska de bli iaf. imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men jag ska iaf träffa joni älskling. sen så kommer storesyster med familj och äter med oss.
men sov gott nu alla läsare så får ni läsa mer imorgon :D hhehe!

pusssipuss


lillasyster <3



på fredag ska jag träffa min lillasyster <3
har inte träffa henne på JÄTTE länge nu så jag lääängtar verkligen tills på fredag =)
ska kanske sova hos henne också, men får se hur de blir med den saken.!
alexandra, du ska veta att jag älskar dig så jävla mycket!

love it



okej, nu är jag hemma hos mami. vart lite ändrat så jag åkte hem idag, så nu har jag haft lite mys. som vanligt så har jag mitt hemma spa och de är så jävla skönt att bara ligga i badet och lyssna musik men de saknas någon att mysa med kände jag idag (a) haha!

bonita ringde mig när hon va i kungsträdgården. när jag svara hörde jag massa reggae musik och hon sa att de va reggae kväll ;o faaaaan! hur kunde jag missa de? jag vart fett sur och ledsen för att jag inte var där.. men sen kan man tänka så här också " de är inte långt till URF " haha!

nej, nu ska jag måla mina naglar ;) hihi!
xoxo

god morgon alla som älskar nathalie

plus ni som hatar mig också. men då förstår jag inte varför ni läser ;D haha!

usch, jag kom nog inte i säng fören halv två inatt för jag hade en människa som ville promt jag skulle vara social på msn. men han är ju som han är (a) haha ;)!
nu sitter jag i mitt rum och funderar på om jag ska äta frukort ute eller om jag ska äta den vid tv. ibland kan man bli lite delad i tankarna så där ;) haha! men iaf, eftersom de är så fint väder idag ska jag bara ligga i solen och steka lite tror jag. inte ofta vi ha sol i sverige nu för tiden. så när jag har tröttna på att sola så bloggar jag igen..
xoxo / Nathalie

wiiooow

nu ska jag och julia alldeles snart lägga oss och kolla film =) idag har jag fota massa och bilderna blir grymt bra ju. sen har jag och julia vart ute och cykla massa. imorgon vet jag inte vad som händer men får se först vad de är för väder (a) iiih!  på torsdag åker jag hem till mami igen, då ska jag nog träffa älsklingen joni. sen på fredag åker jag till barkaby för att träffa bejibi'sis <3 så jag längtar faktist tills min helg <3

men nu ska jag iaf kolla film med fjårtizen, haha <3
god natt och sov gott <3


sessan <3

nu ska jag ut och fixa lite =)



suck!

ibland tröttnar jag bara på allt som har med killar att göra..!
jag förstår inte ens hur fan dom tänker.!
åh, fucking retard!!!



landet landet!

Julia mötte mig vid bussen när jag kom. så vi tog en promenad hem så jag passade på att ta massa bilder :) det är ganska kul att fota här, för mycket har med min uppväxt och barndom att göra <3


the one and onley it's meeeeeee!



islandshästar



söt islandshäst



Säva gård, ett minne för livet (skyllten är mer än 10år gammal)



Säva gård, ett minne för livet <3



Gammla minnen är något som alltid kommer finnas kvar!








nu ska vi till farmor och farfar och hälsa på liten.!
sen får vi se om man träffar på niklas :)

smsbOoomb x) haha

någon som vet vad de är för väder idag till hundra procent. när jag åt frukost så bara ösa de ner med regn sen går jag in och duschar och kommer ut i solsken :S öhm! vadå knas väder!!

iaf idag ska jag åka ut till landet. julia kommer och möter mig vid bussen (aa) gullis! sen så vet jag inte vad vi ska hitta på men jag ska ut och kolla min lilla sessa, ska sköta om henne lite och bara pussa på henne <3 it's love!
sen nu när jag är på landet så har jag ju sån där knas mottagning, men smsboomba mig för sms älskar man ju ;) haha!
bloggisar lite mer när jag är ute på landet  <3


saknar dig storebror <3






lyssna, jag vill träffa dig igen (a)
hehe :$

sov dags!

idag har min dag spenderats med daisy <3 fett kul att umgås med henne en dag. och du daisy, jag svär den 2 september jag hoppas de blir som vi pratat om ;) haha! fett kul vi kommer ha i såna fall! sen satt jag hemma hos diana ett tag och snacka massa med henne. sen så vart de att gå hen så jag ringde danne och snacka massa skit med honom. ska försöka få hit tönten något så man kan träffas, vilket var ett tag sen.:! när jag kom hem kom sanna och malin ner så vi kikade på film osv.! nu gick dom nyss hem och jag ska sova, för snygga doktorn sa igår att jag måste skärpa mig med min sömn (a) hihi!

så god natt alla läsare och sov så gott :)
pussssipuss



hiss & diss



DAGS FÖR EN HISS OCH DISS!


Hissen går till ;


Amir's blogg är den skönaste, haha! alltid kul att läsa om en gay's vardag och hans kärlek till Britney! ni som inte läst han blogg lär ju börja göra de nu
www.gaybloggen.se <3 jag svär ni kommer inte vilja sluta :) iiih!



Dissen går till ;


Kissie's ... allvarligt jag läser hennes blogg bara för jag har aldrig vart med om en sjukare brud.. asså hon tror hon är så snygg och bäst. allvarligt jag tror inte alls hon har de självförtoendet hon säger hon är. människan är stör! och om ni nu tycker att jag skriver för att jag är avundsjuk på henne!! HAHA, aldrig att jag är avundsjuk på henne!! nej tack, jag står för mitt ÄKTA jag och för att jag inte är en dum jävla brud!!
så nej tack till henne, hon fick dissen!





jag ska försöka ha en hiss och diss varje vecka ;D
måste ju börja med nya saker i bloggen ju ;)
muhaha!!

film!

nu ska jag kika film med mami, sanna och hennes kompis :D
bloggar mer sen <3

hemma hos daisy

just nu sitter jag hemma hos daisy. vi har tagi en kopp kaffe och lite bulle som hon bakat :) hehe duktig mamma! träffade henne och nathlie på stan sen gick vi så nathalie fick en spruta. sen gick vi och lämna lite papper och så. sen vart de kloster och bada lady ;) hehe! 
vidare till coop sen hem till mig och ta det lugnt :) så de har vart en dag med daisy, nathalie och lady <3 så vi får se när jag kommer hem ;p hehe! 

åker ut till landet imorgon och blir där tills dom drar till rättvik. sen ska jag få låna brors lägenhet i två veckor och de ska bli skit nice :) hihi!



måste ju tala om att de ringde på min mobil idag med ett konstigt numer så jag bad daisy att svara då var de någon som prata spanka och sen gav hon mig luren och sa att de var min STOREBROR =D
vi prata om allt och mera allt :) iiih! han kommer hem i augusti och jag lääääängtar verkligen jätte mycket ska jag säga <3333 när han kommer då blir de gaddning (a) yeeeey <333



skriver mer sen nr jag kommer hem.. 
bless / nathalie <3

god morgon

igår kväl vart de akuten för mig. hade en konstig konstig magsmärta, huvudvärk, svimmfärdig, balansen var inte på topp sen så knasa sig min syn =s hm! jag va lite små rädd va de var för fel för de har vart så där lite smått från dag till dag. men värst vare i lördags när vi var i sthlm. sen igår så tröttna mamma på att se mig må dåligt så hon fixade skjus sen var de bara åka dit..! faktist gick de fortare än vad de brukar göra där för de va knapp något folk där.och som pricket över iet när man ser sliten ut, har inte duscha, osv så får man en snygg läkare.. haha! men dom kom inte fram till att de va något speciellt. så jag ska till min husläkare på fredag så då får man se vad han säger...! men men!

nu sitter jag här hemma hos mami. äter lite frukost! ska slänga på en film tror jag senska jag fylla i lite papper som behöver göras. och sen får vi se vad dagen bjuder på för kul.
senare åker jag ut till landet!
puss så länge (L)


Tips!





FILMEN " SÄG ATT DU ÄLSKAR MIG"

filmen är enormt bra kan jag lova. jag älskade den från fösta början. de är så mycket olika känslor i filmen. de är bra skådespelare och den är filmad enormt bra. jag tycker att alla som inte sett den MÅSTE se den.!




mamma's uffo ;)

haha, malta är så fin med allt flugg skydd och sin kyllera (L)

baka baka liten kaka =D

nu har jag baka en äppelpaj och mamma ska snart baka bröd. så alla som är sugen på liten äppelpaj så är de bara att höra av er ;) hehe!
 

kan ju tala om att i våat kök här hemma så är de Kungen Ken Ring på högsta volym som pumpas i högtalarna. ingen kan dissa kungen som kom hit för att stanna. ken är bäst och så kommer de vara till och med när han i graven ligger. haha, kan inte sluta skratta när mamma står och sjunger med till kens låtar. hon är så söt min mami <333







daisy och diana kikar inte förbi idag så jag ska ha film kväll med mamma om de inte är ngon människa som bjuder på något annat idag.. lånade med mig tre filmer från bonita som jag ska tvinga mamma att kolla på. hon har absolut inget att säga till om ;D hehe! sen ska jag som vanligt ha mitt egna hemma spa ikväll också, ett litet bad med musik, ansiktskmask, ljus och massa massa mer (a) oh vad jag skämer bort mig själv ibland, men de får jag efter som jag är nathalie eriksson ramsell (aa) mohaha....
usch, jag vill göra något med mitt hår jag pallar inte se ut så här längre..!!
men jag vet absolut inte vad jag ska göra.
någon som har någon ide????


( men jag erkänner att de här är de skönaste som finns )

baka

nu vart jag grymt sugen på att baka. så jag ska se om jag orkar baka ihop något så man kanske kan bjuda daisy och diana på något gott (aa) men men.!



EMILIO <33


när man minst anar de =)

är väl ganska sliten just nu, vill bara sova sova sova! får se om daisy och diana hör av sig idag annars ska jag bara ligga på soffan vid datan och tv med massa film (aa) laaatis!

gårdagen i sthlm var väl inte precis den bästa som vart. både jag och bonita var galet trötta så vi gick mest runt och såg galet trötta ut tror jag ^^ hehe! men iaf, vi åt mat på kungshallen och som vanligt så vart de kinamat för min del. vi satt där ett tag för jag börja känna mig as konstig i kroppen men sen vart de massa folk som ville ha vårat bord så vi gick runt och kolla massa på stan sen gick vi vidare till kungsträdgården. satt och chilla där och träffa två as trevliga killar :) iiih! dom trodde att emilio var mitt barn, haha! sen så åkte vi till kista, jag som hade kännt mig as skum i hela kroppen hela dagen var på väg att svimma där. vi går och sätter oss i värsta chill rummet ;) hahahah! sen typ blir jag galen av min smärta på benen så efter en timme gick vi till gina för att köpa ett par thigts och turen hade jag med mig och hitta ett par :) yeees! sen vart jag på lite bättre humör för smärtan i bena gick iaf bort. sen va de dags för ett litet kvällsflum så vi gick och garva och skämta lite ( flum menar jag inte med weed, ni som tror de ) ..vi tog donken sen när vi kom tillbaka till stan sen vidare till bålsta eftersom klockan börja bli mycket. väl i bålsta så satt vi och änta på bussen och de gick förb en kille med röd adidas dress och alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR adidas ^^ hihi! så jag visslar på killen när han går ut från vänthallen. sen kom jag bara på tänka på linus en kille från sthlm så jag messa han me då fick jag ett sms "jag svär du är i bålsta" hahahaha! då var de han linus som gick förbi så han kom tillbaka sen så vi snackade lite sen skulle han med tåget. men vart iaf skit glad att äntligen fått träffat han :) iiih! sen hände de inte mycket mer, vi åkte hem sen typ somna vi för vi var så trötta ;D hehe!

jag är iaf glad att de var med mina älsklingar jag var med (aa)
älskar er så mycket!


 


sthlm

nu ska vi snart åka :)
orkar inte blogga nu men jag lovar när vi kommer hem kväll.
kameran är med också så de blir massa kort <333

ha en bra dag sötnosar!

(a)

nu sitter jag hemma hos bonita och emilio. jag har busa massa med min bebius och har pussa massa på han. vart så glad när jag fick syn på han och jag tror han vart lika glad :D iiiih! innan emilio kom så gick vi lite i centrum för att kolla om de fanns något. men som vanligt, NEJ! sen så kom emilio, så mamma kikade ut i centrum också. sen gick vi hem. så vi har fixa naglar kolla film och busa massa <3

nu sover min bebius emilio efter massa skoj, så jag och bonita kollar film och sitter och nördar vi en varsin data (a) haha! bloggar nog mer imorgon när jag vaknat :D

pusssssss (aaa)

shululu =)

nu ska jag packa ihop mina saker jag ska ha med mig till isabel och emilio för jag ska sova hos dom inatt <3 ikväll ska vi bara ha massa mys och imorgon drar vi till sthlm :D iiih! bonita lär ju snart vara klar till att gå ner till centrum vi ska gå rumt lite och kolla sen kommer emilio vid 5 eller 6 så då ska vi ( bonitas ord ) "trava" till godisgallerian :D där har dom ju massa billigt skit.! ^^

jag kan sätta 500 på att jag kommer somna som en stock ikväll för jag är verkligen trött i hela kroppen efter dålig sömn. men får bonita bestämma kommer hon säkert hålla mig vaken ^^ haha!

bloggar mer sen
xoxo


- sorry girls, but T.i. is
my man ;)

klippt mig ^^




så vad tycker ni,
Hiss eller Diss på lugg ?

trött

hejsan hoppsan!
nu är jag hemma hos mamma. ska lägga mig på soffan ett tag för jag har bara sovit i två timmar nu på morgonen. klcokan tre kommer cassi för vi ska bytta tillbaka jackor, äntligen år jag tillbaka min skinjacka :D iiih! sen ska jag och mamma äta god mat också =) i love you mum <3!
prata nyss med bonita och hon skulle sova två timmar typ sen kanske hon skulle komma ner till centrum. vi ska väl gå och köpa något gott tills ikväll osv. sen ska vi hem till la familia och vara där. emilio är tydligen inte hemma men han kommer sen. och som jag sa till bonita " när jag träffar han så kommer jag inte släppa honom fören han skriker att jag ska släppa :) hehe "  ska ju sova hos dom inatt så de ska bara bli massa mys. sen imorgon ska vil ju till älskade sthlm <'33





jag älskar dig tills döden skiljer oss åt och långt ner till graven. sån underbar lycka du är hela du. jag är så glad att jag har dig och din mamma i mitt liv. ni är så speciella för mig och ni har en stor plats i mitt hjärta. du min lilla prins, du betyder extrm och jag ska skydda dig från allt ont. nu har jag inte träffa dig på ett tag och de känns så tomt. jag SAKNAR dig så grymt mycket bejibi <3 men idag så ska jag pussa på dig massa och bara lukta på dig när jag har dig i min famn. du ska veta att du är guld värd Emilio. ingen kan få mig att bli så glad och lycklig som du med ditt leende. jag äskar dig prinsen nu och för eveigt <'333 och mamma bonita såklart också ;) <'333




 


mhm



nu ska jag packa min väska för jag ska till mami vid klockan 10.00!
sen efter jag packa ska jag försöka sova någon timme iaf.

vad är problemet?

jag fattar inte vad felet är?
jag kan verkligen inte sova i min säng.. i julias säng somnar jag skit bra i men så fort jag ska sova i min hittar jag inte ron till att somna. vafan är de för fel egentligen..  får väl försöka dila lite med julia om att jag ska få sova i hennes säng :) hehe!

är väl bara så att de är min säng de är fel på =S

!


daisy <3

daisy, jag saknar dig gumman...
förlåt att jag är kass på att höra av mig men min mottagning här är ju bajs.
men snart kommer jag vara hemma i två veckor eller så och då lovar jag att vi ska umgås :) hihi!
sen URF baby, då är de vi fyra tjejor ;) mohahaha!
i miss you and nathalie <333



wooohoo


fjårtiz ^^

( jag - kan vi inte sminka oss som något? )
( julia - JO FJÅRTIZAR )
(jag - men julia du r redan en men okej )


jag och julia sminka oss som värsta fjårtizarna. haha fråga julia hela tiden hur jag skulle göra. jag har aldrig haft så kul asså, jag såg ut som värsta skämtet.. haha! sen fick vi med linda också..


asså jag skulle lätt kunna gå så i enköping för att få folk att se ut som fråge tecken, hahahha! men usch va jag hatar fjårtizar. herre gud jag förstår inte ens alla dom där sakerna, och sminkningen HALLÅ???? ska man se ut så?!  nej herre gud vilken tur att man har vuxit upp, men som jag sa till danne i telefonen, leka de älskar jag ju att göra (a) haha!







HAHA, TACK TJEJOR FÖR EN JÄVLA ROLIG KVÄLL <3333
JAG ÄLSKAR ER SYSTRAR!

UppsalaReggaeFestival

snart är de dags, typ en och en halv månad kvar och jag längtar enormt mycket asså :) så fort jag träffar tjejorna så längtar jag bara änu mera, hehe! de blir jag, diana, daisy och skuttis ida som drar dit. diana och jag ska campa så vi har massa att planera. så jag ska försöka träffa henne på söndag och prata massa om festivalen..

iår kommer de bli så shysst, såna bra artister som kommer. hoppas bara att vädret vill vara med de här året. annars blir de gummistövlar ;) miihii! asså, människor som aldrig vart där kan inte föreställa sig hur de är att vara där. stället är så jävla underbart så de inte finns. sånt underbart folk och sån underbar musik tillsammans <3 I LOVE IT!


god morgon eller vad man säger (a)

idag är det världens äckligaste väder jag vart med om. usch usch usch! visst de kan vara mysigt med regn men det är sommar nu de ska vara massa sol ffs!
men iaf, jag gick och la mig vid klockan 3 inatt typ för jag va ute och träffade niklas ett tag sen kolla jag och julia på film . så jag vaknade vid 09.00 men jag somna om och vaknade för en timme sen typ (a)
men det är sånt väder så idag får ma sova ;D hihi!

(haha fett gammal bild på mig och niklas, minst 5år gammal)



bara för att jag har så tråkigt ska jag fixa mig lite så man känner sig lite piggare i detta väder (a) hih!
bloggar mer sen..

ah just de, kom med förslag vad jag ska blogga om.
ni kan skriva komentar eller till min msn ni som har den ;)
kom med alla förslag ni vill för jag skriver om allt, och då menar jag ALLT ;)


xoxo

för jag lyckas

jag är ju så duktig, för när jag skulle damnsuga bort lite dam på mina tagenter på datan så - shoooofsss- sa de så åkte en tagent in i damsugaren och jag sätter mig och leter efter den i damsugarpåsen men jag hitta den inte :( buuuhu! men men jag klarar mig utan den.. jag fattar inte så fort jag ska göra något så blir de FEL ;o ahhhhhh!
men sen eftersom de är mig vi pratar om så tar jag de så bra så (aa) hehe!

en lite del från min dag (a)
pussssss


storebror

jag saknar dig så mycket storebror!
 

bläää

kom precis ut från duschen, mitt löshår har nog snart gjort sitt så nu är de dags att beställa nytt. den här gången ska jag beställa två olika längder så jag kan ha jätte långt :D iiih!
det är jätte många som frågar varför jag inte har mitt korta håt jämt. men nej tack jag hatar att ha kort sen så är det inte alls FINT :o usch! jag vill bara ha tillbaka mitt gammla hår, speciellt de jag hade när jag var liten för de var jätte långt och tjockt.
någons hår jag är avunsjuk på de är Daisy's hår. hennes hår är så underbart fint, funderar på att klippa av henne de när hon sover och sätta in de i mitt hår ;) haha! så se upp Daisy <3

nej men nytt hår på beställning här näst (aa)

0%

idag har jag blogg stopp!!!
vet inte alls vad jag ska skriva om!!!
kanske skriver senare..!!!

hahaha =)

jag är iaf snyggast när jag har ansiktsmask =) haha
de säger iaf dready ;) <3

la familia <3

längtar verkligen tills i helgen. för fredag och lördag ska jag bara umgås med min la familia. och för alla som inte vet så är de isabel och emilio <3 på fredag blir de nog massa myspys. sen på lördag så åker vi till sthlm :) wiiie! jag ska ha med mig kameran för jag ska ta massa kort på oss tre. sen så ska bonita försöka få fina kort på mig och emilio, men de kommer ju inte bli svårt för jag och emilio är alltid fina ;D hihi!
JAG ÄLSKAR ER MINA ÄLSKLINGAR!



tisdag

äntligen har jag sovit normalt en natt.
gick upp vid 7 imorse för jag skulle ut till stallet och fixa maltas mask prov. sen åkte vi till uppsala så vi har gått runt på IKEA och kolla massa sen så åkte vi till "java" och åt mat. kina mat och sushi :) så jävla gott! nu sitter vi hemma, jag ska bara hänga vid min data idag och bara vara jag i mina mjukisbyxor <3 iiiih!
bonita ringde mig och fråga om jag skulle med till stockholm men tyvär var jag i uppsala så jag kunde inte. men hon fick tag på Irene som följde med henne....
men i helgen baby då ska vi åka till älskade sthlm <33 hihi!



haha måste ju bara skryta med att jag typ bara snackar engelska nu för tiden iaf i luren och på sms ;) de är så när man raggar killar i sthlm, iaf för min del för jag råkar ju alltid hitta dom som snackar engelska ;D hehe
(bildbevis, mohahaha)


landet

okej, nu är jag tillbaka på landet igen. ska vara här hela veckan sen blir de hem till mami på helgen :) ih! får se hur vädret kommer vara den här veckan men jag hoppas på massa sol iaf. men de tror jag inte att de kommer bli.

nu har iaf sweet malta gått på semester med brummen. hon ska får vila ett tag nu pga massa med hennes ben sen så ska hon få äta upp sig nu :) hihi.! min lilla sessa <3


stockholm <3

har inte haft tiden eller orket till att blogga. men nu eftersom att jag inte kan sova så ska jag blogga lite. det blir ju mest blogg på kvällen/natten nu när det vart fint väder. men ni får nöja er med de ;) hihi!

lördagens kväll/natt/morgon var jag iaf i sthlm med min bonita. vi hade as kul, eller jag hoppas hon hade det för jag hade verkligen verkligen jätte roligt. vi hamnade på chaplins efter någon runda runt runt lite =) efter så vart de massa skoj också, vi drev med massa människor, skrattade och hade allmänt jävla roligt. träffade massa killar så till slut vart de tävling om att få numer ;) haha! vi fick ihop oss några numer var.
som vanligt så vart de centralen klockan 5 till 6 på morgonen. bonita fick för sig att ladda mbilen och jag skulle bytta om =) haha! sen så ragga hon numer till mig av någon svensk kille jag total dissade, hihi! sen blogga bonita på centralens datorer. träffade två as trevliga killar och jag visade min dumaste och blondaste sida för dom..

( jag : bonita, killen glömde sin mobil. )
( afrika : jag ska ringa hem till afrika från den  )
( bonita : jag kan ju ringa bawan. )
- efter någon minut när afrikaboy har kolla igenom sms-
( jag : fan jag tar den nog. )
( bonita : men vafan natha är inte de din mobil? )
( jag : nej verkligen inte.)
- jag tar mobilen och tittar på den-
( jag : hahahahahaha, oj då de är vist min mobil )
( alla : ASG )
( latino : du inser att du var på väg att baxa din egen lur )
( afrika & Bonita : tänk om vi hade ringt till utlandet )
( jag: vafan du har kolla alla mina sms )
( afrika : förlåt )
( jag : helvete jag har ju ny telefon och är dunder trött och är på väg att baxa min egen mobil. tack och hej för mig )

haha, jaa de var de blondaste jag någonsin har gjort i mitt liv ;o haha!



men iaf jag hade de as roligt i lördags och jag hoppas du hade de lika bra baby <3
älskar dig bonita  <333

shooohoo

nu funkar min mobil igen, man får vara lite arga på dom på tele2 ;) haha!
jag kör en snabb bloggning nu,
de blir sthlm med min bonita <3
puss

fucking shit!

jag blir galen..
här satt man igår och betala in alla räkningar men ändå stänger som av mobiltelefonen.
men har ringt och klaga så dom sätter på mobilen idag igen.!
så nu vet ni varför de inte går att nå mig på mobilen!

soooooov gott ;)


jag och bror har värsta grejen på G - damn im lucky <3 -

storebror



nu var det länge sen jag skrev om min älskade och saknade storebror =)
som sagt var så har ju han vart i spanien i två månader tror jag. han jobbar och tjänar lite pegar ;) sen om jag känner han rätt så festar han och raggar runt, haha! han kommer hem i augusti någon gång och jag saknar honom så otroligt mycket och vill bara att han ska komma hem nu nu nu nu =)

min storebror och jag är väldigt tajta och de vet nog alla som känner oss. det finns ingen som känner mig så bra som han och ingen som känner honom så bra som mig. vi har verkligen gått igenom allt och jag är glad att det är han som har vart vid min sida. jag kan lita på han till hundra procent och jag vet att han alltid ställer upp, sen har vi våra fighter, men vadå de har väl alla syskon?! men de slutar alltid med en puss och så är vi sams =)

storebror är den människan jag har mest minnen med, både bra och dåliga. och jag svär på min pappas grav att fler minnen ska de bli. bara om han kan komma hem ;) haha! nej men jag har alltid kul med han och jag ler altid av lycka när jag är med honom. en sak kan jag säga försvinner han från mig, då försvinner jag nog också <3

" om du läser det här christoffer, så vill jag bara säga att jag inte ens kan beskriva med ord hur mycket jag älskar dig. vi är av samma kött och blod och så kommer det alltid vara. det finns ingen människa som betyder så mycket som du gör. du är mitt liv. du andetagena jag andas. jag vill aldrig aldrig att du lämnar mig, kan du lova mig det?! för du är den jag behöver i mitt liv, du gör mig stark. jag vet att vi har haft våra bråk men det är endast av kärlek och nu när vi båda är vuxna så är bråk mellan oss piss i pottan liksom :) kortet jag har på dig och mig från i julas när vi festa det har jag i min ram och tar med mig det överallt där jag sover. så nu står de på mitt säng bord i altuna :) och varje gång jag ser på det så ler jag. lika så när jag lyssnar på lalehs låt- storebror <3 jag älskar dig så mycket storebror och jag tror nog inte att du vet hur mycket egentligen. och du ska veta att alla ord jag skrivit här menar jag men 210 procent <3 "



// med all kärlek från din lillasyster <3

OMG =o







allvarligt, nu börjar jag tröttna på det här skiten.....
om ni ska gnälla på någon så är de fan inte hunden, det är ägaren till den. det spelar absolut inte vilken jävla ras det är. det är alltid ägarens fel. om inte hunden blir uppfostrad rätt så blir allt fel. varför ska folk lägga ner skullden på hundarna och några speciella raser? allvarligt, hade de blivit lika stort om de va en annan liten hund som hade attackerat hans hun?? jag lägger aldrig ner skulden på hunden,
DET ÄR ÄGARENS FEL ALLTID.. TÄNK PÅ DET FÖRST INNAN NI SKYLLER PÅ HUNDEN!
om hund fighter aldrig hade funnits eller att folk skulle fått reda på det så hade folk aldrig gett ut sånt hat på visa raser. fan jag blir så trött på massa skit snack... en liten jävla terrier hund kan också vara kamphund vill jag lova!



jag älskar rasen och kommer alltid göra det.
finns inget ont om dom i mina ögon, bara om ägarna som uppfostrar hundarna fel!

<3


älskar verkligen den här låten :)

kloster är kärleken i enköping

nu ska jag ner till kloster med diana och några till. kloster är de bästa stället om man bor i enköping ;p hehe! blir väl massa snack och skratt som vanligt.. bloggar mer när jag kommer hem!

pussi puss <3

svar !!

nu är de så att jag fick massa frågor om töntarna som skulle döda mig. jag valde att inte spara dom komentarerna pga massa.. men jag kan berätta lite om skiten nu, jag gör en lång historia till en kort..



korta historian ;
grejen är i kanske ett år snart har jag snacka med en kille som bott här i hålan enköping, vi kan kalla han för "D". men jag har inte riktigt veta vem han vart. vi har träffats och snacka jätte mycket. under den tiden så skaffa han flickvän men vi fortsatte att snacka. sen så träffades vi och hade nästan sex. men jag sa att jag inte ville osv. men vi fortsatte att snacka och han skulle komma till mig igen men de gjorde han inte så jag vart sur på han. och asså under hela tiden hade vi alltid små "tjaffs" eller vad man ska kalla de på asså komiska sätt ;p men efter de vi fortsatte att snacka och jag snacka massa med hans kusin och skit. sen fråga jag hand kusin om hans tjej hade någon bilddagbok eller så jag fick hennes bilddagbok osv. sen så en kväll när jag skulle hem från diana så ringde jag "D" för jag ville ha någon och prata med och han börja fråga varför jag va så rädd och bla bla bla. så jag förklara för han att jag va med om ett våldtäckts försök för 4år sen och han skratta och sa massa om att jag bara larva mig och skulle inte vara rädd. jag vart less och arg så jag la på. men efter 5minuter jag la på så var de en person som förföljde mig så jag ringde diana och va skit rädd, men när jag kom ner på stan våga han antagligen inte följa efter mig så han försavnn. dagen efter sa jag till "D" att jag hade blivit förföljd och han skratta och sa att jag bara inbila mig osv. så vi började kriga massa. jag bad hans tjej adda min msn och jag tala om allt för henne vad som hade hänt när "D" var hemma hos mig och jag skicka allt jag och "D" hade skrivit om på msn. sen börja han och hans kusin fitta sig massa och jag sa de att börjar dom kriget så slutar inte jag kriga fören kriget är slut. så dom börja hota massa att spräcka skallen av mig och att dom skulle ha sina morbröder på sin sida och jag skulle samla folk osv. sen på hamnfesten så när jag kom hem hade "D"s kusin skrivit till mig att dom skulle komma till enköping och jag skulle samla folk om jag inte ville bli dödad.. alla som fick veta de här vart helt galna och vänta på att dom skulle komma. sen när min mamma fick reda på de så snacka hon med en av deras morbröder hon känner så efter de har dom sagt att jag va tönt som grät hos min mamma. men alla som känner mig vet precis hur bra relation jag och min mamma har. och jag var helt galen på dom för en komentar dom slängde ur sig " jag spottar och pissar på din pappas grav" säger man så till mig så är det krig.
ikväll skulle jag egentligen ha träffat dom eftersom dom hotat mig osv men töntarna kommer inte.
ni vet dom är väldigt stora i käften, men när de kommer till saken är dom kycklingar..

men nu vet ni iaf hur de ligger till med den saken!!
en kort historia av en lång historia ;)

radio =) <33333

haha min bror är så bäst, för några veckor sen skicka han något skit jag ladda hem så nu har jag as bra radiokanaler. de dunkar musik från min data 24/7 nu, haha! min storebror vet exakt vad jag behöver hela tiden :D hihi! jag älskar dig bror <3

nu väntar jag bara på att klockan ska bli busstid så jag kan åka till mami :) blir väl massa mys med henne ikväll sen ska jag försöka träffa horungarna som ska "döda" mig x) haha! får se om de blir ikväll eller imorgon kväll, frågan är ens om töntarna är i enköping ;) mohaha! sen eftersom jag har fått mina pengar nu så blir de betala räkningar ;( blää de är inte ul då försvinner de ju pengar (a) haha!

neeeej, puss på er för nu ska jag äta lite nudlar med grönsaker :D love it <3

god morgon :)

inatt har jag kunna sovit, men vid klockan ett i natt så gick jag och julia ut och la oss på studsmattan :) hihi! de va ganska mysigt faktist. så jag har sovit bra inatt iaf som tur är!

nu ska jag packa ihop lite i min väska eftersom ja åker till mami idag :) wiiie! sen ska jag faktist lägga mig i solen ett tag så man får lite färg, eller mer färg kanske man ska säga ;) hihi!
vet faktist inte riktigt vad jag ska skriva mer, men vi hörs sen (aa)
pusssss & kraaaam

natti natt <3


???

Åtta barn till sjukhus efter ridolycka



Lastbil körde förbi och tutade - då skenade hästarna
När lastbilen körde förbi och tutade började hästarna skena.

Åtta barn i åldrarna 10-18 fick föras till sjukhus.

- Hästarna skenade och barnen blev skadade, säger Roland Carlson, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland.

Polisen larmades om olyckan vid Åby ridskola utanför Norrköping klockan 10.06.

Barnen skadades i samband med att 12 hästar som fanns på en äng skulle hämtas, uppger polisen.

- De 13 barnen på ridlägret skulle hämta hästar på en äng. Då kom det en lastbil som det skramlade om. Och i samband med det tutade chauffören, kanske för att de befann sig för nära vägen. Då skenade hästarna och barnen blev skadade, säger Roland Carlson.

Ridskolans chef Claes Pettersson säger till Aftonbladets fotograf på plats att olyckan inträffade när några av barnen red barbacka på hästarna bredvid vägen.

Åtta barn i åldrarna 10-18 fick föras till Universitetssjukhuset i Linköping respektive Vrinnevisjukhuset i Norrköping, uppger landstinget på sin webbplats.

När samtliga barn utom ett undersökts av läkare kunde det konstateras att inget av de undersökta barnen hade allvarliga skador, uppger landstinget på sin webbplats.

- Vi kommer att skriva en anmälan om arbetsplatsolycka, säger Roland Carlson.



Ursäkta men vafan tänkte han med som körde lastbilen?


pussys

tyvär så är ju dom galna stockholmarna så jävla tråkiga människor, så pass på dom!
aja, finns annat jag kan hitta på i helgen :)
och jag vet exakt vad jag ska göra också .



- de är inte lätt att vara ödmjuk, när man är så felfri som jag ;)

inte kul idag

den här dagen har absolut inte vart rolig.. jag kunde absolut inte sova något alls i natt :( så klockan 9 imorse skulle jag lägga mig i solen och sova lite men de gick inte. allt bara snurra och de kändes som om jag åkte bergodalbanan, så till slut gick jag in och la mig i soffan. tro de eller ej men jag somnade på en gång och vaknade vid halv 2. sen har jag bara vart slö i hela kroppen orkar inget alls och vill bara sova..!


men iaf, jag har hitta en skitsnygg klocka som jag verklige bara VILL ha :) pluset är ju verkligen ochså att den är guld ;) ska de vara så ska de vara på riktigt, hihi (aaa)

den skulle sitta så perfekt på min arm <3




på tala om något helt annat så imorgon kväll åker jag hem till min mami. ska försöka prata lite med henne ikväll om att vi ska mingla runt massa på fredagen för jag vill shoppa lite osv :) och faktist så finns de inget bättre sälskap än mamma när man shoppar <3


good natt :)


ibland har man tråkigt på face ;)








prinsen i mitt liv?

alla mina vänner vet hur mycket jag längtar tills jag hittar han, den rätta prinsen för mig. jag känner verkligen att jag verkligen saknar att han ett förhållande ibland. att ha någon hos mig att bara mysa och ha någon att älska som man blir älskad tillbaka av. men jag har sagt de att jag tänker inte skaffa mig något förhållande fören jag har träffan han, den rätta för mig! men det beror ju på om han exesterar på dena jord (a)



det värsta är att jag har så enormt mycket krav på hur han ska vara osv. sen eftersom jag är så extremt svartsjuk så kan mycket bli knas. många i min närhet brukar gnälla på att jag är alldeles för svartsjuk. det spelar ingen roll vad dom säger, jag har alltid vart så när de gäller svartsjukan och det kommer nog alltid vara så också. haha, men de roliga är om en kille är svartsjuk de är gulligt till en liten del. de är klat att ens pojkvän ska vara svartsjuk. men blir han för jobbig med för mycket svartsjukan blir jag galen (a) that's me ;)



kommer inte glömma på midsommar hur jag frågade lollo hur hennes dröm kille såg ut sen när hon fråga mig :p hihi! jag har verkligen den perfekta killen i min dröm men sen är det frågan om jag kan hitta han :p ?


jag börja känna att de är dags nu. jag vil ha ett förhållande och se en framtid med barn osv. alla mina vänner vet om precis hur mycket jag vill ha barn. dom flest brukar fråga när jag ska bli med barn, mitt svar är alltid " ja, om du inte viste de måste man vara två för att göra barn" haha! det roliga är att när man snackar med killar så brukar man märka vilka som är mogna nog. börjar man prata barn med vissa så blir dom rädda. och då är det inte mer till att killarna är omogna för att vara seriösa om saker och ting. men vissa blir bara glada och hänger på med pratat om barn. vissa killar jag pratar med älskar att prata om barn och då inser man att de är mogna killar som ser seriöst in på livet och verkligen vill skaffa allt det där, ni vet :)





nej ibland önskar jag bara att när man vaknar upp i sängen så ska han, min "dröm prins" ligga där brevid mig och ge mig en godmorgon puss :) haha men sånt händer väl bara i drömmar (a)


RSS 2.0