internet

jag har inget internet för det knasar sig som fan ;@
jag fattar inte vad det är för fel på den där jävla dongen jag har ;/


(bajs på allt just nu)

fuck boys!!!

JAG PISSAR PÅ KILLAR ;@


=)

big love <3


kan inte sluta le när jag hör låten, man blir så skönt glad av den =)

isabelhernandez.blogg.se


min bästa vän bonita (jag älskar dig baby)

haha baby, du och jag vi är bara för galna tillsammans. jag vet inget jag gör såna saker med som med dig. om man äger husby, baby vad tänker du då? jag tänker bara massa galenheter ;) hahaha! jag kan prata med dig om allt och jag vet att du lyssnar och finns där. ingen är så underbar som du är. du och din son är dom bästa och jag älskar er så mycket. vänner håller ihop och glider isär men du och jag är mer än så, vi ska ALDRIG glida ifrån varandra. jag vill aldrig förlora dig för du betyder alldeles för mycket för mig. jag kommer alltid att finnas för dig och din son. ivårt och torrt finns jag här. behöver du mig så räkna med att komma till mig när de än är. du är min baby och ingen kan ändra på de för de va gud som såg till att vi blev vänner och jag tackar han än idag för de för jag älskar dig så otroligt mycket isabel <3


vi två föralltid baby <3

URF ♥

åh dumma skuttis, hon har fått mig att längta som fan. det är typ 73 dagar kvar tills reggae festivalen är och jag håller på att dö. jag vill att de ska vara nu nu nu! det finns inget ställe som är mer underbarare än där asså. alla som vart där fattar eakt vad jag pratar om =) oh, jag blir lycklig bara jag tänker tillbaka asså ♥
i år glider jag säkert dit med, skutis, diana och daysi ♥
åh, jag LÄNGTAR ♥



fucking hoe!

har precis duschat och sitter med en ansiktsmask nu. finns fan inget bättre än att koppla av med en ansiktsmask =) men iaf idag ska jag bara ligga och slö i min säng och kolla film och skit. orkar inte göra något annat, jo kanske baka en liten paj ;) haha! någon som vill komma och göra mig sällskap, jävla tråkiga människor ? ;) haha!

lovar jag skriver mer sen!
xoxo


måndag ^^

idag har det verkligen vart bra väder. när jag var i stallet så fick jag färg ( as glad för de ) jobba massa sen vart det lite mys med malta (http://atlamteews.bilddagboken.se/) åkte hem typ vid halv fyra från stallet. just de på bussen i morse så åkte nathalie med mig =) skit kul att man börjat träffat på henne, så jävla länge sen asså.

när jag kom hem fixa jag mig för jag och mamma vandra ut på stan, shoppade lite sen åt vi mat och umgicks. bonita och emilio var med oss såklart också <3 vi satt massa i solen och bara prata och de va så skönt =) efter vi art på stan gick vi hem men jag var bara hem och hämta pengar sen gick jag och solade lite på medo, i love it <3

nu ligger jag i sängen och funderar på att slå på en film att somna til (aa) hihi!
puss och kram alla sötnosar //nathalie


only me ;)

lite nya bilder (a)









jag är kvar, livet går vidare. bitch, här har du din krigare!


bejibi'sis

i helgen har jag vart med min lillasyster "alexandra". vi har bara haft massa mys och pratat massa. jag älskar att vara med den där skit ungen blir alltid så glad =)
älskade du, du ska bara veta hur glad jag är att jag har dig, även fast vi bråkar och de så kommer det ändå alltid vara vi. finns inget som kan förklara min kärlek till dig syster (L)


jag rita alex och hon rita mig ;)
(alex till vänster och jag till höger)
haha ^^


ken ring's röst kan jag dö för


nu ska jag börja ha min praktik alla dagar förutom fredagar fast förmiddagen på fredagar är jag ändå i stallet ;) haha! rätt skönt att skolan är över nu, fast jag kommer sakna stället. den 1a ska jag iväg med skolan på något skit vi åkt till förut. sen så ska jag kolla studenten den 5e, ida (B1) ville jag skulle komma till henne sen och fira hennes student men får se hur de är med hästen och allt annat. men ska försöka åka ut till henne iaf ♥ när man börjar tänka på sånt så känner jag verkligen att sommaren är på gång =D wiie!

sommaren 09 hoppas jag kommer bli underbar, och bonita älskling. du kan ju fet haja att det blir mer stockholm än då och då som det vart. i sommar ska jag vara där MYCKET ♥ hehe! vi har de så bäst där alltid när vi är där gumman. du och jag vi äger fan, har alltid så kul med dig gumman. du kan inte förstå hur mycket jag älskar dig och din son baby! du är min bästa vän ♥

KÄRLEK


oh, damn jag vill ha pengar nu så jag kan shoppa lite ^^ hihi! sen vill jag ha pengar nu vafan så jag kan ta mig till mitt älskade stockholm ♥ haha! pengar pengar pengar, usch vad jag vill ha pengar. måste köpa hår inpackning osv, på tala om mitt hår så har jag satt in lite löshår nu så de har blivit lite längre =) det känns så skönt om jag ska vara ärlig (a) måste ta mig till emilia så hon få fixa min färg i håret också, DET SER FÖRJÄVLIGT UT ;O


min prinsessa

ni som vill veta lite om min häst och hur de går med henne så har jag gjort en bilddagbok som bara handlar om henne.! så vill ni kan ni gå in på ( http://atlamteews.bilddagboken.se )


hell yeah (a)

nu har jag vart hemma hos syster och fira henne och philip. massa folk var det där. dom bjöd på goda pajer och sen vart det kladdkaka som fika =) usch, jag drack lite för många koppar kaffe tror jag, inte så smart direkt. nu ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. lägger mig nog i sängen snart och kollar på film eller om jag ska sitta kvar i soffan och kolla på "click" med mamma?!  får se hur kvällen blir, sängen eller soffan ;) hahah!


jag älskar dom mest över allt som finns <3


borta bra men hemma bäst!

nu har jag kommit hem från vångafamiljen =)
har haft det skönt och mysigt i helgen faktist.
nu ska jag ordna mig för mamma och jag ska till syster och hennes familj och gratta philip och syster i efterskott. skriver mer blogg när jag kommer hem därifrån =)

puss från mig

föl vak!

nu ligger jag i stallet med elin, det blir föl vak för oss inatt. så jag ska försöka vara vaken ett tag till men är lite trött ;D hehe!


fiiiifan, vad jag saknar stockholm. har fan inte var där på ett bra tag känns de som. men så fort jag får pengar så ska jag och bonita dra oss dit och jag längtar verkligen (a) hade de inte vart för massa hade jag fan flytta dit =) hihi! men nu blir de inte så för min del. de är så otroligt skönt att vara där dag som natt. och speciellt med min bonita och sen dagarna vi åker med emilio =) de är folk ute 24/7 och de är så jävla kul och träffa nytt folk hela tiden. ah man kan bara inte dissa den stan för den är så jävla underbar <3
bonita baby, du och jag i stockholm. det finns inge bättre ;) mohaha! fuuucking love!

vångafamiljen

nu sitter jag ute. har gjort en liten hage till malta så hon får vara lite ute iaf =) hennes svulnad har gått ner lite och dett känns skönt, men hon är fort´farande lindad. jag sitter vid hennes hage nu och gör henne sällskap ;) haha! har inget annat att göra, stallet har jag gjort klart osv.
just det, caye (marie's häst) fick ett litet sto föl inatt =) hon är brun med vita fläckar på rumpan. så enormt jävla söt asså! slänger in en bild på den bebisen sen ikväll kanske. nu ska jag vänta tills lillasyster kommer tillbaka för hon är ute och rider som inte jag kan med min totto =/ men men får hoppas på att hon blir bra snart.
men malta tycker iaf det är jätte skönt att vara ute och äta lite hö och gräs =)

<3


men iaf, hela helgen ska jag spendera här ute hos vångafamiljen. ska bli lite mysigt faktist!
men på söndag åker jag hem för då är syster med familj hemma så vi ska fira syster och philip då.
min lilla philip vart ju 12år igår <3 usch dom börjar bli stora nu mina små sötisar =)

aja, men puss så länge //nathalie

haha ^^

kom precis in från promenad med kusin. vi gick lite överallt och bara prata massa. sen gick vi till torget där träffa vi bonita och madde. satt med dom där och sen gjorde jag en eller två eller kanske fler video bloggar till henne. haha dom vart helt flippade =$ men men jag är sån jag ;D haha!

sitter och tar en kopp te nu funderar på om jag kanske ska packa för jag åker till våmga och blir där i helgen. vill vara hos dom nu så jag har nära till malta. hon var iaf mer svullen idag så vi får se hur det går med henne =/  min lilla bebis!






jag fattar inte vad felet är?
du kan väl iaf svara på de?!

promenix ;D

nu ska jag ut med min kusin och gå lite runt =)
vi behöver verkligen varandra nu och jag vill finnas för henne <3


älskar dig linda

röd dag!

god morgon alla sötnosar och alla töntar ;) haha nej jag driver. usch inatt har jag drömt massa knas och mamma tala om att jag pratat i sömen som fan, men de var inget nytt när det gäller mig ;b haha! ah klockan ett går min buss ut till stallet. får hoppas på att det bär lite bättre med maltas ben idag, hoppas hoppas!! blir nog inte kvar där inatt måste hem och fixa lite osv! men får se hur de blir, det beror på min lilla sessa hur de är med henne! men men..!


isabel och emilio, jag älskar er <3
och saknar er!

den lilla sjöjungfrun

haha, älskar mozart med "dinkelhopparen"
skrattar alltid så mycket till det :)

sagoland ♥

haha, kom och tänka på en rolig sak när jag satt och små tänkte lite. kommer aldrig glömma när jag ringde och drev med en kille att jag ringt fel sen efter ett tag så börja jag skälla ut han osv för han hota två av mina kompisar och ena kompisens små syskon. haha sen när killen vräker ur sig "hörru jag viste hela tiden, man haslar inte en haslare" har aldrig garvat så mycket ;) malou och alexandra fattar exak vad jag menar. så jävla kul asså. så tänk på det om ni ska hasla mig folket, man haslar inte en haslare, hahahhahahahhaa!!



men iaf, har lyssa på den här i kanske en månad nu nästan varje dag om och om igen. jag tröttnar inte på den alls och man kan verkligen inte hata den här låten, de är verkligen kärlek till den asså ♥
medina - sagoland



kärlek till er från mig //nathalie

anonym =) jag skrattar!

haha, allvarligt alla anonyma som skriver skrattar jag bara åt. varför läser man en blogg och komenterar anonymt ? asså snälla väx upp och våga stå för vilka ni är xD haha!

men man får sig iaf ett gott skratt för jag tar inte åt mig av skit som kommer från en skit!
;)

och varför?

bajs också, min lilla prinsessa har gått och blivit jätte halt ;s jag fattar inte vad hon gör med sina ben hela tiden är det inte sår så är det svullnader eller något annat. nu när jag hade tänkt att sätta igång med hoppningen och allt på allvar så vart det så här. men får hoppas att det blir tillräkligt bra att vi slipper ta ut vetrinären. men så fort jag vaknar så ska jag åka ut. sen tror jag att jag blir kvar där ett tag faktist. får se hur det blir! men snälla alla håll tummarna för min lilla princess <3







och som pricken över i:et så ska jag klart klanta till mig och göra illa tummen ;b
men är huvudet dumt får kroppen lida. sen har jag såna fina kitty plåster ändå så ;) haha

xoxo

skolan

jaha, idag är jag inte så mycket för bloggen.
ska iaf till skolan nu och så där sen åker jag direkt till stallet!
får se om jag kommer hem eller inte, men jag tror nog inte de.
så idag nås jag på telefonen =)

puss och kram från mig (a)

shululu

just nu hatar jag mitt internet, det är alltid strul.! nu kan jag inte kolla andras bloggar med jag kan gå in på alla andra sidor men inte andras bloggar ;b ah mitt internet lever sitt egna liv!

men iaf, har vart på ungdomsmottagningen nu på morgonen. var ganska trött när jag dick dit ;b träffa bonita och emilio ett tag sen nu är jag hemma. ska ta det lite lugnt och fixa något att äta kanske. sen klockan tre ska jag till skolan och prata lite om de sista =) äh prutt på er nu ska jag äta något :D 
xoxo
 

En kung som kom för att stanna




Ken Ring
- han är kungen som kom för att stanna ღ

har alltid lysnnat på ken så länge jag kan minnas iaf. hans låtar har alltid gått in i hjärtat. spelar ingen roll om det är en diss eller om det är en känslig låt, den har gått in ändå. förut var det bara massa "gangster rapp" men nu är det mer mognare =) det är så mycket liv och kärlek i hans låtar så det är ofta det kommer en tår när man lyssar på hans musik.
jag började lyssna på ken och kommer aldrig sluta lyssna på han
sommar 2oo8 var jag lyckligast när Ken spela på hamnfestivalen här i enköping =D

i love ken ring, han är kvar för att stanna ;)
 

finns han?



vart hittar man den killen som säger att man är vacker istället för het,
han som ringer upp när man lägger på luren,
som skiter i alla andra tjejer som han kan få
och som ligger vaken för att se en sova!
vart finns han som vill visa en för världen att man är något,
han som håller ens hand inför hans kompisar.
finns han som berättar om och om igen hur vacker man är,
han som påminner en om hur mycket man betyder för honom
och kramar om en när man gråter och släpper inte fören tårarna är borta!

finns han på riktigt eller är de bara i drömmara han finns?

ღ nathalie

vart inge nyängen idag heller, var alldeles för trött för det. har sovit tills nu faktist för jag är alldeles skakis i hela kroppen så fort jag ställer mig. men jag över lever. har tvätt stugan idag så det blir tvätta tvätta (aa) sen kanske baby bonita skulle glida förbi här =)

jag har börja drömmt såna sjuka och konstiga drömmar. vissa fattar jag inte ens vad dom betyder eller något alls. och vissa är så klara och så sanna så de är läskigt. men så länge jag slipper marddrömmar igen så är jag glad =D

nee, jag skriver mer sen för nu har jag inge ork till at tänka vad jag ska skriva <3



massa mys

har precis baka en rabarber paj som vi ska ha mys med när vi tittar på sista wipeout ( eller hur det satavas) mums mums! någon som vill komma och mysa med mig i soffan ;b hehe!




hade ett litet eget hemma spa också. var riktigt skönt faktist med ansiktsmask, hårinpackning, långt varmt bad, musik och massa mer :) oh jag svär när jag får mitt eget så ska min toa vara det mysigaste stället i hela lägenheten ;) så man kan ha massa mys och pyssla om sig (aa)


den bjuder jag på ;)

xoxo

naglar ♥

nu har jag fixat mina naglar äntligen så dom ser lite bättre ut.
sen jag älskar att ha långa naglar men får hoppas på att dom här är starkare i stallet än dom jag hade sist.
men nu är det bättre gjorta iaf :D



franskmanikyr med prickar i rasta färgerna, love it <3

seg dag =)

jag börjar tappa hoppet om kärleken!

ne det vart i kyrkan idag för jag vaknade inte i tid för det :s men nästa söndag blir det kyrkan.
oj oj, vad ska dagen bjuda på idag då? jag är grymt seg i min kropp och ryggen fuckar sig lite men jag ska försöka komma ut lite tror jag iaf. men nu ska jag iaf sätta mig och kolla lite på American's best dance crew :D

xoxo

only me




hardstyle baby



jag älskar det, platserna, människorna, musiken och dansen! visst det är massa droger men det skiter jag i. jag älskar det och kommer alltid göra det. det är en skön stund när skogsmys börjar att bara vara där, dansa om man vill eller bara sitta och ta det chill och träffa folk. jag saknar det och i sommar har jag bestämt att lite skogsmys blir det iaf =) i love it now and forever, hardstyle <3

 



moon boy - så där ska mitt barn bli, född som stampare =)

love boy

vi träffade en söt liten amstaff idag och jag vart kär. jag vill verkligen köpa mig en liten gris =) men just nu har jag ont om pengar men det kommer de kommer. när vi gick ifrån så började tårarna rinna för jag tänkte på min älskade anders, jag saknar honom så extremt mycket. min älskade vän, han och jag var ett perfekt par <3 jag saknar han men han har det nog bäst uppe i hund himmlen <333


ordet kärlek

Svek. Glädje. Tårar. Sorg. Förhoppningar.
Lycka. Smärta. Otrohet. Krossade hjärtan.
Sinnestillstånd. Skratt. Tillit. Närhet. Kyssar.  
 Ömhet. Kemi. Bus. Mys. Två hjärtan blir ett.
 Älska. Empati. Längtan. Åtrå. Gemenskap.
 Kommunikation. Samlevnad. Blickar. Sex.
 Överskattat. Förväntansfull. Trogen.





Barkaby suger verkligen!

bonita och jag åkte till sthlm igår. men bonita va inte på det skönaste humöret så hon ville inte ta sig till kungsträdgården och tackar gud för det "jag har aldrig sett så mycket fjårtizar" rix fm drog tydligen ut alla fjårtizar! nej vi satt oss på donken och käka lite och kollade på allt folk ;b sen drog vi oss mot tåget. bonita skulle hem och jag skulle vara lite gullig och åka och träffa lillasyster. hennes mamma fuckar till det så alexandra får inte vara ute mer än till kvart i tolv..! mitt pendel skulle gå halv två för att passa in med bussen i bålsta, så heeeej och håå va kul jag fick. skicka massa sms till L för att se om han kunde komma och träffa mig för han var i barkaby på fest men han svara inte så jag vart "sur" över det. sen satt jag på den där jävla stationen. barkaby är tråkigaste stället jag vart på. inga människor som rör sig, INTE ett skit som hände. det va fan dödare där än i enköping!!!!




idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. mamma's kompis marie kommer också och ska sova här så det blir väl massa mys och sånt :)  haha, fick mitt svar av L iaf varför han inte svarde på mina sms (aa) hehe! men iaf skriver mer sen eller så ;D
xoxo



p.s bonita, jag älskar dig vännen (
http://isabelhernandez.blogg.se/ )

sthlm baby

nu har jag vart skit duktig och städa och möblera om på mitt rum, det vart lite bättre iaf. men jag är långt ifrån klar med mitt rum. det är inte alls så jag vill ha det. men jag måste ha massa pengar sen får jag det så som jag vill ha det ;) hehe!



men det är ganska bra, för jag har inte rensa vissa lådor sen jag flytta hem till mamma igen. gud va man hitta saker men jag var gladast att jag hitta min mp3 för den har jag verkligen letat efter sen mitt usb minne :D haha! lite fynd gör man allt!




ah, ikväll blir det sthlm och det ska bli skönt att åka dit och bara koppla av och bara ha massa skoj med min älskade bonita <3 sen får vi se om man träffar massa folk som kanske ska glida förbi stan eller om man möter på andra det lyckas vi alltid med ;) haha! tack bonita för att du finns för jag har så jävla kul med dig. och jag hoppas verkligen du är pigg idag =)

xoxo

god moorgoon =)

jag bara älskar att vakna upp när min kropp själv vill det och bara ligga kvar i sängen och tänka. sen att ligga och kolla alla's bloggar på morgonen och skriva sin egen. åh GUD vad jag älskar min säng =) hehe! har fan tnkt på om jag kanske ska fixa massa på mitt rum idag och så dära, fast det beror på om jag orkar ;D haha! var så trött och ville bara ligga kvar i sängen så jag ringde till nyängen och tog ny tid (aa)

ikväll drar jag och bonita till sthlm på rix fm festivalen, sen får vi se hur det blir efter. har för mig vi skulle träffa atta och hans kompisar. men man vet ju aldrig hur det slutar ;) mohaha! usch, vafan ska man ha på sig idag då? haha samma sak varje gång man ska ut ;b hehe!

nej jag skriver mer sen!
haha, bonta la upp en bild på mig på sin blogg som tydligen folk reta upp sig på.! bara för att jävlas måste jag lägga upp den jag med ;D haha!
( och nej jag bryr mig inte om vad ni tycker ändå så )


xoxo

ögondiamanter

gick ner till syster och där vart det grillat. mitt första grillat och det kommer inte bli sista för jag älskar det verkligen! jag hoppa massa studsmatta med noelia och philip och umgicks bara med dom. jag skrev fel tidigare, dom ska till turkiet! kommer sakna dom <3

lite bilder - kärlek -








finns inget jag älskar mer än Philip och Noelia <3
ni är det moster behöver ha i sitt liv för att överleva, jag älskar er!




jag är verkligen jätte trött, ska slå på en film och somna till (aa)
nej usch jag är för trött att skriva mer, puss och kram skumbanan ;)

emilio <3

sitter hemma nu sov i vånga inatt så jag gick upp vid 6 och fodra hästarna och släppte ut. sen var jag duktig och gick promenad med min prinsessa =) på vägen hem hämtade jag upp emilio som ska vara med mig till klockan fyra men just nu har min mamma snott honom från mig ;b haha!

vid klockan fyra ska jag lämna emilio till hans mamma bonita ;) sen ska jag hem till min syster. vi ska äta massa god mat och umgås för dom lyxiga åker ju till tahiland imorgon, haha hoppas syster köper med något fint igen (aa)

senare efter det kanske jag ska träffa joni och bara umgås med han :) älskar verkligen att vara med han för man har ett leende på läpparna hela tiden. får väl se vad vi hittar på att göra denna gång :) han kommer alltid att vara min älskling, min joni :) <3

men jag skriver mera sen och lägger in bilder från kvällen hos syster <333
ha en bra dag!


kärlek

har faktist sovit en massa på eftermiddagen vaknade vid klockan åtta av att mamma diskade med värsta vatten strålen på ;b haha. sen har jag taggi en kopp oboy med macka och nu ligger jag i sängen igen för jag är grymt trött. har inte våga kännt efter om jag har ont i ryggen fortfarande ;b hehe!

jag va på stan tidigare med casandra, bonita och emilio <3
åh, vad jag älskar dom tre men emilio allså så fort han fick syn på mig log han och jag vart varm hela jag, han började prata massa med mig osv. gud jag ber dig gör så att dom tre människorna aldrig lämnar mig!

rygg helvete!

ändrade planer, åker inte til stallet idag. kan knappt röra rygg fan!
så jag blir hemma hela dagen/kvällen  ;b

...

jag bara älskar den här reklamen, han är så söt den lilla killen som ropar på kossorna :)




har nyss vaknat och ska göra mig lite frukost och kolla film.
idag blir det skolan sen stallet, och inatt blir jag kvar där för jag har min praktik imorgon.!
får se om jag hinner blogga mer idag annars ni som har mitt numer är det bara att vara socialla ;)
xoxo

kärleken försvinner aldrig









hata göteborg =p

ligger i sängen nu och fixar lite på datan va meningen att jag skulle kolla film med ljudet va skit dåligt så jag ska kolla på den på tv sen vid klockan nio. har vart ute i stallet och gosa lite med min prinsessa. sen hjälpte jag marie lite i stallet och fixade Toker för han skulle till doktorn och bli valack ;b hihi! så nu blir det bara pysmys ikväll...




christoffer min älskade storebror vad jag saknar dig. pratade nyss med han på msn och bara underden lilla tiden han vart borta nu så har vi så mycket att prata om. och tänk han kommer inte hem fören i augusti, HUR FAN SKA JAG KLARA MIG??? det känns faktist så tomt utan han hos mig. men han har det bra iaf och det gör mig glad sen hade han första dagen på jobbet idag och det hade gått bra så det är skönt att höra :) och nu hade dom runt 20 grader så jag kan ju säga att jag är avunsjuk på han iaf ;b hehe! älskar dig bror <3





DAGENS VILL HA: hem min bror
DAGENS KLÄDSEL: lite olika faktist
DAGENS FRISYR: uppsatt
DAGENS LÅT: kS - sex to love
DAGENS PLANER: kolla film och massa pysmys
DAGENS SAKNAD: Christoffer så klart, i miss you storebror <3
DAGENS DUMMASTE: haha komentaren jag sa om bonita och hennes bror ;b haha
DAGENS MISSLYCKANDE: inget alls
DAGENS DROG: p-piller och andra mediciner
DAGENS KÖP: mamma köpte klänning och skor till mig <3
DAGENS GODIS: chips, eller phips som noelia sa förut
DAGENS HUMÖR: happyface ;)


shopping =)

på förmiddagen var jag med mamma til emilia och mamma klippte sig. hon vart fin som vanligt. sen gick vi upp på torget och shoppa lite. jag fick en ny liten söt klänning av mamma sen ett par skor =) tack tack mamma <3 sen åt vi på systers jobb, gud va god mat det var. sen träffa jag diana och snacka lite med henne <3

nu ska jag fixa datan till mamma sen ska jag försöka hinna med bussen till stallet. kommer hem ikväll för jag har ju skolan imorgon. skrier mer sen.!
xoxo

heeey

nu har jag vaknat ska göra mig lite frukost och mysa i soffan som vanligt. ska till skolan vid ett sen så blir det stallet. och jag sover väl antagligen där inatt men vi får se om datorn följer med =) hehe!


__


inatt fick jag ett sms av en kompis att hon va å väg till psyket. gumman jag tänker på dig. och förlåt att jag inte svara med jag hade ju på ljudlös. jag hoppas allt löser sig och du är ju värd att leva ett bra och lugnt liv <3

sex to love ;}

damn, i love it !

myspys

nu har jag landat hemma och har krypit ner i soffan under en filt med en kopp te och kära datorn. vid såna här tillfälen märker jag verkligen hur mycket jag saknar det här med att ha pojkvän. att ha någon att ligga och mysa med och prata med. känna någon som håller om mig och ger mig kärlek till tusen. men jag har bestämt att det inte bli något förhållande till jag hittat den rätta. för min del så kommer killar och går. men den rätta han kommer och stannar föralltid.




DAGENS VILL HA: en myspys kompis ;b
DAGENS KLÄDSEL: ah, mjukisbyxor så klart och ett linné
DAGENS FRISYR: traligt i toffs ;)
DAGENS LÅT: självklart, danjah med my love <3
DAGENS PLANER: ligga på soffan och göra inget alls
DAGENS SAKNAD: Christoffer så klart, i miss you storebror <3
DAGENS DUMMASTE: inget alls faktist
DAGENS MISSLYCKANDE: hm vet inte ;s
DAGENS DROG: p-piller och andra mediciner
DAGENS KÖP: inget alls än så länge
DAGENS GODIS: läsk ? ;b haha
DAGENS HUMÖR: helt oej faktist



drömmarnas land

vaknade nyss sitter och kollar på Disney channel på en film som går nu =) vart lite sent för min del igår för man sitter och pratar hela nätterna. men man får skylla sig själv, haha! nu ska jag vänta på att bonita ska vakna, det är ganska ensamt hehe ;b jag har redan tänt till hennes fisk och mata den lite hihi =)




 fina och sexiga underkläder är något jag verkligen fastnat för. det finns så mycket man kan hitta på internet. det finns riktigt söta underkläder som är riktigt sexig också. tänk bara om man hade massa massa pengar så skulle jag nog bara köpa massa underkläder, hehe! det kan vara allt från bh och trosor, korsetter, nattlinnen till bikini osv. är det någon som vet om någon bra sida. tala om den för mig då jätte gärna ;) och om det är någon kille som läser, vad gillar killar för något?



den här två delar setet var verkligen jätte fin tycker jag =)



ett jätte gulligt nattlinne <3



haha jag såg värsta sjuka saken också ;b haha jag va på väg att garva sönder när jag såg den här :D haha! vad tycker ni om den här fina saken ;) haha

haha, ett penisfodral ;)

habibi

sitter hemma hos bonita. har kollar två filmer´. och jag som är så känslig ska ju lämna en tår såklart. men filmer med föräldrar som dör eller föräldrars begravningar eller begravningar i huvudtaget är så jobbig. jag tänker bara tillbaka på pappas begravning och när jag fick veta att han hade dött. har nog inte vart med om något jobbigare. det är svårt att förlora en förälder. så lite jobbigt blir det när man ser film med sånt som händer.. men filmerna var iaf as bra =)
nu ska jag lägga mig på bonitas soffa och kollar klart på filmen.

god natt då folket ;D
xoxo

prinsessa ❤



min prinsessa, min diamant!
jag älskar henne så enormt mycket. skulle aldrig vilja vara utan henne.
Sweet Malta, det finns ingen bättre

gårdagen

gårdagen vart riktigt skön faktist. jag kunde inte träffa dready alls för han åkte hem till karlskrona och jag åkte till bro. först skulle jag och bonita hålla på och gå lite vilse men vi kom rätt til slut iaf. vi var hemma hos atta's kompis. jag lovar och svär den lägenheten älskade jag verkligen. så jävla mysig i den stilen ska jag ha när jag får mitt eget. vi satt där och snackade och kolla på film sen spela vi lite kort också. killarna hinkade men som vanligt så drack jag inte för jag är ju nykterist och bonita drack inte heller. sen kom det två kompisar till dom killarna. ena va bawan som vi som hos för någon helg sen. och den andra var någon över speedad människa. han pratade fan hela tiden ;b hahah!
på vägen hem så var jag bara allmänt trött, grinig och frös som fan. sen själv klart var bussen försenad och jag vart bara surare och surare. så det vart tjafs med busschufören sen där där jävla enköping's punkaren som skulle börja fitta sig. men han flytta sig till slut så happy bonita satt sig brevid mig så allt vart bra ;D haha!

ikväll ska jag sova hos min bonita =)
<3

äh skriver mer sen, ska göra mig lite frukost!

stockholm ikväll

planerna för kvällen vart så att jag och bonita ska till stockholm. jag ska träffa dready eftersom han är på besök i helgen så då måste man ju passa på. sen ska vi till en killkompis till bonita som har fest och så ska vi vara där. men som vanligt blir det nyktert såklart. mer än så vet jag inte, får se om kvällen bjuder på. vi vet inte när vi kommer hem heller. så vi får se ;) mohaha!
skriver kanske mer sen, annars imorgon!

xoxo



sjuk...

vad alkohol och doger kan göra..
jag har en som alltid kommer vara som min "pappa" aa iaf min låtsas pappa. han har fårr barn med en kvinna och han får absolut inte träffa barnet. hon har fixat så att han inte har någon vårdnad av barnet alls. men själv kan hon sitta i en av parkerna med hennes två barn ( var av ett som är min låtsas pappas ) och där sitter hon med några av stans "värsta" pundare och alkholister när barnen är med. jag förstår inte hur människan tänker sen att hon håller på med droger själv. hur fan kan man hålla på med sånt där när man har små barn med sig. eller hur kan man ihuvudtaget sitta i parken med såna männiksor när man har sina barn med. det som jag blir så fruktansvärt arg över det är hur hon kan ha tagi ifrån barnet från min låstas pappa när han fan sköter sig bätter än vad hon gör.. jag blir så jävla förbanad!!!

jag fårstår inte människor som har barn och inte sköter sig som föräldrar. va en vuxen människa och ta ditt ansvar du har fått, ditt barn! jag vet precis vad jag pratar om för jag har vart med om mycket, så jag vet en massa. så från mig är det inte bara massa snack som kommer.
jag värken dricker eller tar droger för jag tycker att det bara förstör. visst jag har kompisar som håller på med det eller har hållt på. jag kan inte göra annat än att säga att jag inte tycker dom ska göra det men jag kan inte bryta kontakten för det. men jag förstår inte varför folk vill förstöra sitt liv med sånt skit?!

jag blir bara så trött på den kvinnan som behandlar min låtsas pappa så som hon gör och hennes egna barn, människa tänk till FÖRFAN!

god morgon

nu har jag precis vaknat. måste lägga på lite fart nu för jag ska snart vara på nyängen. min mamma är så hurtig så hon är iväg och tränar nu. jag vaknade bara av att hon sa gå upp nu, jag går och tränar, haha! jag tycker hon är så duktig så =)  en annan ligge sliten på soffan. men i natt kunde jag iaf sova. jag sov inget igår natt så igår kväll innan jag somnade så stack det massor i min kropp och jag va på väg att svimma. så att vara vaken i 27 timmar jkan jag säga det är inte alls bra ;b hehe!

men iaf dagen lir skön, ska till nyängen först sen åker jag ut till stallet. ska ta mockningen idag och marie ska fixa min häst's fötter. sen ska jag försöka komma igår min kamera och ta kort på min prinsessa sen på alla små fölen så ska ni få se massa bilder på dom =)

min helg ser väl okej ut. bonita har bestämt att jag ska sova hos henne idag och imorgon. vi får se om vi kanske glder på en fest i stockholm idag som vi är bjudna på eller hur det blir. för min del på et sätt känns det nästan som det skulle vara skönt att bara vara hemma och ta det lugnt med massa snacka och film och bara sova ut. vi kanske behöver det bonita baby ;D haha! men får se också min kompis från karlskroga är i stockholm och jag vill verkligen träffa han men sen är det problemet med pengar. så vi får se hur helgen blir.. men den ska spenderas fredag och lördag med bonita iaf <3

nej nu måste jag skynda mig lite.
xoxo

bröst



jag har alltid tyckt att silikonbröst är fint. jag har alltid velat haft det men inte alls för att få störe bröst utan att få fina runda bröst. sen blir det mycket finare med inplantat i brösten tycker jag. men på ett tag så har jag inte alls tänkt på att operera brösten utan den tanken har kommit tillbaka nu. jag skulle faktist kunna tänka mig göra det.

men när man tittar på tv-pogram när dom sätter in plantat ser det ut att göra så grymt ont. och sen att man blir sövd och allt det där är jag extremt rädd för. och hur kommer inte smärtan efter att vara då. nej man får se hur det blir med pengar sen om man vågar.

__



i början av 2008 så började jag läsa en tjejs blogg. den är helt otrolig, eller lättare sagt hon är helt otrolig. hon har operera sig och hennes bröst är så underbart fina tycker jag. hon passar verkligen med dom. hon gjorde dom så att hon inte lyft dom. dom är fastare och rundare men dom hänger ju lite och det är prcis så jag vill. men iaf, hon har skrivit så mycket i sin blogg om sina bröst och jag har läst dom sakerna hundra gånger om tror jag. varje gång jag tvekar så kollar jag hennes inlägg.


  
( jag vill inte ha med hennes ansikte pga jag inte frågat om jag fått ta bilderna av henne. men jag vill visa er hur hennes bröt ser ut. och jag säger det bara JAG ÄLSKAR DOM )

gaaaalet trött

jag är verkligen trött, har inte sovit något alls. jag har vart uppe i 24 timmar och 20 minuter,,! kunde inte somna inatt sen har jag hålt igång hela dagen idag också, men nu ska jag äta lite mat för jag är verkligen jätte hungrig. sen ska jag slänga mig på soffan och dö ;D haha! ska se om älsklingen hör av sig också men jag orkar nog inte träffas idag för jag orkar knappt stå på mina ben just nu..

som ni kanske ser också har jag ändrat massor med min blogg och fixat och trixat :) men jag är inte helt klar än men det tar ju ett tag innan saker blir klara..! men till slut kommer det bli prima balernia ;)

xoxo


mig älskar dig




klippning

så nu har jag klippt mig. vart faktist nöjd, det vart kort men jag kan alltid sätta i mitt löshår :)


Före:


Efter:

prins emilio

nu sitter jag och emilio här vi har lekt massor och ätit banan =)
nu ska vi fixa oss så ska vi gå till emilia för jag ska klippa mig. mamma ska också följa med och leka med emilio medans.

jag lägger in kort sen hur mitt hår blev, jag hoppas verkligen det blir bra!



världens finaste och underbaraste prins <3

Zzz

haha, det känns som jag är full för jag har vart uppe hela natten. har inte alls kunna somnat har nog pröva med det mesta men inte somna jag! får se hur bra humör jag är på ikväll men då ska jag ändå bara träffa min älskling så då blir jag ändå bara glad :)
min dag består av att jag ska till skolan ett litet tag sen ska jag till emilia och klippa mig :/ är så jävla nervös, vill bara börja gråta när jag tänker på det men men!! sen efetr det blir det åka ut till stalet ska frsöka komma ihåg kameran så jag kan ta lite kort på prinsessan och alla bebisar vi har :) hihi! efter stallet får vi se om casandra vill ses om inte så blir det ta det lugnt sen senare ska jag träffa älskling som vanligt på kvällar..

nej nu ska jag äta lite frukost och fixa mig och kolla på vakna med the voice SÅKLART :)
xoxo


i'm back...

... men inte helt riktigt ;)
- ojoj, nu blir bonita fett besviken, haha-
nej men jag kommer små blogga lite faktist men det är mycket jag ska ändra sen ska jag börja skriva om mera saker och så där. så är det någon som har bra förslag vad man kan skriva om så jalla ge mig det förslaget då.. men när jag är klar med allt då kommer jag blogga varje dag och minst två gånger om dagen. men vi får se när jag blir klar med allt!

iaf, känns skönt att ha tillbaka mitt internet nu iaf så man kan vara med lite i världen, haha! känns som jag inte ens haft koll på minsta lilla för att jag inte haft internet. men nu är det tillbaka iaf, skönt som bara den..! det har hänt så grymt mycket och jag har gjort så mycket men jag pallar verkligen inte skriva om allt det. så allt kommer väl märkas med tiden i mina inlägg vad som har hänt osv :)

kan iaf tala om att imorgon ska jag klippa mitt hår och jag sär jag kommer sitta där och gråta :/
men nu blir det god natt för mig!








isabel, jag älskar dig baby!

diva ♥ jag älskar låten!

RSS 2.0