shulululu =)

kom precis hem från mamma. har vart lite med henne idag, vart på stan och shoppa och kollat runt sen åt vi lite mat också =) är så myspys att vara med mamma någon timme så där ibland <3

i igår var vi ett gäng som drog oss till borlänge och bada. hade så jävla kul, har nog aldrig skratta så mycket jag gjorde. galna som fan kan vi allt vara. och stället var ju bara helt underbart. aqua nova blir det igen kan jag svära på ;) hehe! sen fick jag träffa min älskade storebror efter vi hade bada. oh jag bara inser hur mycket jag saknar han om dagarna. <3

i helgen får vi se om dom två galna stockholmarna eller om det bara är en av dom som kommer ;D haha! nej men helgen blir det stallet och dricka och chill ;) någon som vet fest?

skola skola ;/

sitter hemma hos mamma nu och väntar på att klockan ska bli dax att gå till skolan. man börjar ju klockan tio i ett på tisdagar ;) muhahah! har vart på nyängen på samtal idag också och det gick väl så bra som det går varje gång :)
har världens magsmärta idag och mår illa som en bäver. huvudvärken ska i inte ens tala om men men, jag lever ju iaf ^^ haha!

ikväll blir det väl åka ut till fjärdhundra och sova där eftersom vi drar  till borlänge imorgon :) wiie! så kul det kommer bli. och plusen på kanten är att jag får kanske träffa bror också. fan tycker ändå att när man väl är i borlänge kan man ju ändå träffa han för jag saknar ju han så enorm hela tiden <3
nej usch nu ska jag kolla lite och så innan det blir skolan skolan skolan ;/ usch! bye bye...




men allvarligt människa, vad har du?
skaffa dig ett liv som är värt att leva för fan!

hej hopp gummi snopp :)

helgen har vart lång och helt okej. i fredags vart det fest, as kul och jag träffa min älskade baby Lina <3 har saknat henne massor. sen var det mer roligt folk där. i lördags var det tvättstugan sen så åkte jag ut på landet till folket. jag och carolina fick för oss att åka pulka och så vart det. jag, carolina och kim gick till pulka backen och åkte lite ;D haha! sen så vart det stan och åka pulka i skolparken. haha, har nog aldrig skratta så jävla mycket på länge ska jag säga :D senare vart det massa snack med kim som var ganska bra faktis. söndags vart det stallet och ut och rida med marie och carolina. massa mys med vånga familjen och laga mat år pappa pelle gjorde jag också :) hihi! så helgen var helt mysig faktis.

idag vakna jag vid 7 och tog hästarna. mockade direkt sen var det bara gå in och fika med marie och carolina. en lite lugn tur på hästarna vart det också, myspys! på vägen hem träffa jag emelie. och som vanligt när man träffa henne så pratas det minst en halvtimme :) men kul att träffa henne iaf <3 nu sitter jag hemma som en död prutt och funderar på att duscha sen sova, och klockan är bara 7 ;D haha!



jag saknar min storebror mega mest. går inte att förklara hur mycket. men som tur är kanske jag träffar han på onsdag. och jag hoppas verkligen på att det blir så att vi träffas :) jag ska krama sönder honom då sen ska jag pussa sönder hans kinder ;D hihi! jag älskar dig storebror <3

 
 

dunhatare!

visst jag tycker det är helt förjävligt att dom plockar levande fåglar. det är som att man skulle dra av allt hår på en människa. förstå vilken smärta (och då menar jag det på hela kroppen, tänkt det på huvudet också). jag vill verkligen det ska stoppas att dom plockar levande fåglar. men poängen jag vill komma till det är att alla människor hatar dun nu. men asså allvarligt. det är nu vi fått reda på att fåglarna är levande. men innan man viste det så låg folk och njöt av sina dun täcken och av värmen av deras dunjacka. visst då viste man inte om det men allvarligt talat så är det exakt samma sak nu tycker iaf jag. jag hatar att dom stackars fåglarna lider så hemsk och jag gråter nästan varje gång jag tänker på dom stackars djuren. men bara för det tänker inte jag kasta mina dun saker. jag älskar mitt duntäcke, jag kan verkligen inte sova utan det. och min dunkudde har vart med och den kan jag absolut knappt inte sova utan. sen mina älskade duntofflor, det är dom skönaste tofflor jag någonsin har haft. men bara för att jag fortfarande avnänder mina dun saker och älskar dun så betyder inte det att jag skulle kunna sitta och plocka dom där fåglarna eller att jag inte bryr mig om hur hemskt det är!! jag tycker verkligen det är hemskt, men jag hatar inte mina dun saker för det. för det är något jag alltid använt!!

borta bra men hemma bäst!

varje gång jag är borta och är på väg hem så känner jag bara vekligen vad jag längtar hem. hur jag bara vill slänga på mig mina mjukisbrallor sen bara lägga mig med en kopp te i soffan och mysa ner mig. det är nog livet, för mig iaf :) hihi!

har sovit hos extrafamiljen och det var faktist mysigt. tog hela stallet idag och det gick fort som fan ;b sen tog jag min prinsessan och red ut i solen. skönt som fasiken var det. sen har jag träna med lilla bajs fjårdor. för bajskorven vill inte gå i i boxen själv så idag har jag lärt han lite iaf :) sen hade ju marie fått hem en ny häst. as fin var hon. men inget slå ju min malta ;) hihi! så jag gick ut til hästarna och busa med dom i hagen och jävlar vilket drag det vart på dom, haha!
sen när jag kom hem så fixa jag mig och drog till moster för hon fyller år idag :) GRATTIS GRATTIS moster. umgiks lite med kusin, vi ska fan bli bättre på att ses :) <3

nej nu ska jag vänta och se om grabbarna grus hör av sig när dom kommer in till stan ^^
hej, så länge <33


tisdag hela dagen ;D

kilade ner på stan med lollo idag. inskaffa mig nytt lite nytt smink sen nya stavar till mina läppar och ringar till öronen :) sen gick vi hem till mamma och hälsa på där bjöd hon på lite mat också. sen har vi nu bara vart hemma och taggit det lugnt. ikväll sår vi se vad man hittar på ska iaf kolla på mitt älskade andra avenyn <3 love it!
imorgon blir det åka ut till vånga familjen och sova där till torsdag. ska nog städa lite på mtt rum där ;b hehe skulle nog behövas. sen ska jag pyssla massa med min prinsessa också. på kvällen blir det åka till moster som fyller år på torsdag!  nej nu ska jag nog slänga mig i soffan och vänta till andra avenyn börjar :)


Lady Gaga, så grymt snygg i videon "poker face". tror jag sagt att hon är så jävla snygg varje gång jag sett den videon ;b haha! ärligt, det kan inte bara vara jag som tycker det? haha.




 


omogna människa!

okej, nu har det startas en ny blogg. den är från enköping och det är skvaller från den här stan! grejen är bara, hur kan en människa vara så omogen och sitta och skriva om andras liv så där? allvarligt då lär ju människans egna liv vara det sämsta man kan ha!!! så snälla du/ni väx upp och skaffa er ett liv för fan..

aha, annars ås har det inte hänt så mycket. mamma och jag var hos stefan i lördas och det var roligt att träffa han och alla andra där ;D haha! sen så vart det krogen med carolina, mattias, niklas och joakim. hade skojigt och krogen var helt okej :) så helt okej har det vart för min del. och nu är det lov också, så allt är helt okej ;) hihi!





jag är glad att det inte vart värre av saken. jag har saknat dig och jag vet att jag vart dålig på att höra av mig. men jag har haft mina orsaker till varför jag vart dålig på det också. men som sagt så är jag glad att det inte vart värre av saken. och grymt kul ska det blir nu när du blir 18 ;) då blir det party på högsta nivå bruden. bara så du vet så älskar jag dig och kommer aldrig att släppa dig! <3

tröttmössa ;D

usch, jag tycker verkligen folk är dåliga på att komentera för det första, fast det kanske inte är någon som läser min blogg :s! nu när jag börjat bli bättre på att blogga ;D haha!

nej, tröttmössan börjar växa nu fast jag sovit nästan hela dagen idag. ska upp tidigt imorgon för tåget går typ vid 9 så det blir tidig morgon. mamma och jag ska till stefan och hälsa på honom. har inte träffa han på ett bra tag nu igen. men synd bara att hans granne inte är kvar han va ju grymt snygg ;) muhahah! sen efter vi vart där ska jag hem och göra mig iordning för kvällen. det blir ju krogen i västerås med några nära <3 ska blir grymt kul. 

skönt också att jag börjar känna mig bättre :) nej usch nu ska jag slänga mig på soffan och kolla film med mamma sen blir det sängen :) natti natt allihopa som läser ;)


hamnfestivalen

First Light är enköping's egna reggae band. dom är helt underbara på scenen och kan verkligen sin grej. alla som är trötta på att det nästan aldrig händer något på scenen i enköping på hamnfestivalen och som verkligen vill höra killar som kan spela och sjunga reggae. då tycker jag att ni ska gå in på www.hamnfestivalen.nu och skriva på första sidan vilka artister du vil se på scenen. rösta på FIRST LIGTH så kommer det braka loss på hamnfestivalen. Jag lovar ni kommer inte ångra er om dom får spela i sommar :) rösta tills senast den 28 februari!!

även om ni inte bor i enköping kan ni gå in och rösta :)



 


trött på att må illa!

usch, jag hatar att må illa! har fan mått illa nästan lite smått i snart tre veckor. blä blä blä för att vara sjuk!
men men, vaknade kanske för en halvtimme sen av att carolina ringde sen så kom hon, mattias och millis upp. det ska ju handlas tills imorgon ;) så vi satt och snackade massa sen så nu har dom dragit sig härifrån. jag ska väl försöka få i mig frukost nu sen ska jag nog sova lite till om jag ska vara ärlig..

syskonkärlek är det bästa jag vet ♥

christoffer eriksson; bättre bror kan man inte hitta i den här världen. du är mitt allt, jag vill absolut inte leva utan dig. hade inte du funnits vid min sida hade jag aldrig stått på mina ben. jag hade aldrig orkat med något. står jag på mina knän och du kommer med dina underbara ord så reser jag mig upp och blir lång igen. du är så himmla underbar storebror. jag kan absolut inte tänka mig ett liv utan dig. även fast vi haft det knas ibland så slutar det alltid lyckligt. även alla ord man kan säg så älskar jag till femhundra procent. du är den storebror jag önskar alla kunde få ha men jag är den lyckliga som får ha dig som min. lova mig en ända sak, lämna mig aldrig för då lämnar jag allt! jag älskar dig christffer eriksson ♥




jessica piispanen; min kära storasyster. vi har väl aldrig haft den kontakten eftersom du är så många år äldre än mig. men jag har alltid vart tacksam att ha dig vid min sida. för du har stötta mig till maxad gräns alltid. när allt vart knas har jag alltid fått kommit till dig och din familj. sen är du mamma till mina gudbarn som jag älskar mer än livet. och jag är så lycklig att du gett mig dom i mitt liv. nu på sista årena har vi fått bättre kontakt och det är jag glad för. jag älskar dig min storasyster och jag tackar gud att jag har dig ♥





alexandra vegreaus; min önskade lillasyster som jag till slut fick in i mitt liv. för bara ett par tre år sen så fick jag min lillasyster. jag började vara ute i ett stall i fjärdhundra. dom vart snabbt som en andra familj för mig. och i den familjen bodde då alexandra som jag snabbt hitta och hon hitta mig. hon börja kalla mig för storasyster och jag vart lyckligast. alexandra är den underbaraste som finns. hon har fått mig på bättre tankar flera gånger och jag har alltid funnits vid hennes sida när hon behövt det. från första dagen jag träffa henne viste jag att hon var speciell och jag är så glad att hon blev min "lillasyster" för människor som hon växer inte alls på träd. vi har sagt föralltid till och med efter döden och så kommer det vara för hennes hand kommer jag aldrig släppa. bejibi'sis, i love you ♥






jag tackar min gud varje dag att jag har er för ni betyder mer än guld för mig!
så tack för att jag har äran att vara eran syster ♥

tänk om......!

usch jag mår verkligen inte bra. mår illa hela tiden med huvudvärk. vill bara spy men ädå vill inte min kropp göra det! igår låg jag och mamma marie och sov på soffan hela dagen nästan. orkade absolut inget alls :(  (tänk om, tänk om)!! så nu är jag hemma hos mamma så hon får ta han lite om mig ;) hihi! alltid bra att ha kära mamma <3

drog hem till kim idag, jag, edvin och tobbe för att säga hejdå för han drog till sin mamma idag. han kanske kommer hem om någon vecka sen drar han till Norge den jäveln och jobbar sen vet man aldrig när han dyker hem igen. kommer sakna honom faktist. men hoppas han får det bäst iaf.!

nej nu ska jag dra mig kanske skriver senare....

mamma min älskade mamma



grattis mamma fem månader idag. jag är så stolt över dig och så lycklig. du bevisar att du verkligen kan och vill. jag är så stolt så det inte finns ord till. inget kan göra mig lyckligare just nu faktist. förlåt för att jag inte följde med dig imorse men jag var så trött. men mamma min mamma, du är så BÄST <3 jag älskar dig så mycket

ny blogg, nya tag

okej nu har jag skaffat mig ny blogg. andledningen var nog att jag råka ta bort min andra! men men, ny blogg, nya tag :)  ska försöka bli duktigare på att blogga men jag lovar inget alls. men jag hoppas själv på att jag ska bli bättre :)

min designe är inte så snygg just nu jag vet men jag ska jobba lite på den också! så en nyare designe kommer senare i tiden ;) sen alla som vill bli länkade på min blogg får slänga in en komentar så fixar jag det :) sen skulle det vara ett plus om jag vart länkad på din blogg då ;) hihi!

så välkomna till min nya blogg, läs och njut eller hata och stick!!!

/nathalie<3

RSS 2.0