Emilio 1år

Måste bara gratta min "lilla" Prins som blir 1år idag!
Emilio, jag vill bara säga att jag älskar dig så otroligt mycket.
kan inte förstå att du redan fyller 1år <3


god morgon

idag sov jag på tok för länge, plus att jag glömde nyängen idag =/ typiskt mig! nu ska jag bra softa lite i soffan med frukost och sånt sen måste jag göra ett ryck och städa och allt. för imorgon kommer de familj och släkt hit för att fira min födelsedag en dag för tidigt eftersom jag åker bort på kryssning på min sjävlaste födelsedag (aa) så jag kommer inte hinna blogga idag alls tyvär för jag har massa massa att göra.

MEN GLÖM INTE MIN FRÅGESTUND, FRÅGA PRECIS VAD DU VILL!!

jag lovar att imorgon ska jag lägga in lite nya bilder sen ska jag blogga massa imorgon! hoppas iaf att ni får en underbar dag idag. och hoppas ni är roliga nog att fråga lite til frågestunden =)

puss på er <3

frågestund


jag lovar att fråga precis vad ni vill jag svara ärligt och på alla frågor!
ni får välja själva om ni vill vara anonyma eller inte.
Frågestunden håller på tills på Tidsag ;)
så fråga på nu!


emilio's kalas

lite bilder från Emilio's kalas <3






I miss you ♥ 


tatuering


Lördagen <3

igår så gick jag och lollo upp till storebror där han och jocka satt och drack öl =) så först satt vi och snacka lite sen vart de lite shottar sen änu mer shottar. jag va bara så allmänt glad av att få vara med min bror. vi satt och lyssna på massa underbar musik och bara snacka massa massa. hade en riktig underbar kväll med alla er tre, förutom att jocke va tråkig och decka ;) haha!

<3








lite bilder från kvällen iaf :)

bakisbrallan'

usch idag är jag prutt bakis (a)
Kebab på menyn <3

emilio

nu har jag vart på litet kalas hos emilios mormor och morfar =)
va jätte kul faktist och jag vart så glad av att se min prins <3

de som jag nog vart gladast av för emilio's skull de va att hans pappa kom.
så lilla emilio fick ett kalas med både sin mamma och pappa =)

bilder kommer senare när irene skickar till mig <3
 


-tänk när min lilla prins va så här liten <3

gårdagen

igår så vart de dricka med min lollo. först satt vi hemma hos mig sen så drog vi faktis vidare till teddy och drack mera där :) hihi! hade ganska kul där faktis men vi drog hem vid ett taget men va typ hemma i sängen vid två halv tre hahaha :D

- i like to parteeeey <3

tatuering :D

nu är den gjorde och sitter där som den ska sitta :D
tack storebror, jag älskar dig <3
(kommer bild sen)



ikväll ska jag bara vara med lollo kanske dricka vi får se =)
kanske bloggar sen <3

shululu :D

igår kväll så drog jag och lollo ner till repan där killarna höll på att spela :) dom skulle ha någon jävla låt så då fick jag spriga runt med min data ;) haha! jag bara älskar att sitta och lyssna när dom repar för de är verkligen kärlek i mina öron.
 
sen efter de så drog jag och lollo hem till mig och satt här och rökte och snacka lite. ( alltid lika underbart att sitta och prata med bästavän. ) sen vart de såklart sängen och kaaaboooom så somna jag (aa) haha!



nu är jag vaken och klar för dagen, väntar bara på att storebror ska röra sig ner mot stan ;O suck, han som är så seg! hmm, vaknade av att lollo skrek mitt namn as högt haha!
aja, nu ska dra mig och sluta skriva massa strunt ;) haha
bloggar mer när jag har tatuera mig (a)
puss puss

;)


nervös

haha, även fast jag har gadda mig en gång tidigar är jag nervös inför imorgon (a) alltid jag!
ska alltid hålla på att skrämma upp mig själv innan jag ska göra något, hmm!
men är så glad att jag och storebror äntligen ska göra de här :)
jag älskar dig christoffer <3


aw :)



aw, så söt :)
sånt där blir jag så glad av att få.
jag kan säga att den där tjejen gjorde mitt leende idag :)

oskuld

tänkte skriva lite om oskuld faktist.
jag har många i min närvaro som är runt 13-15 som är oskuld
och jag tror nog jag har tjatat sönder dom med att dom ska absolut vänta med att förlora sin oskuld. de är inget viktigt eller "coolt" att bli av med den. jag tycker verkligen de är hemskt med 13-15 åringar som går runt och skryter med hur många dom har haft sex med osv. usch jag fattar inte.

visst jag ska inte säga så mycket för själv var jag 13år när jag förlora min oskuld men nu när jag ser på de så ångrar jag mig faktis. jag tycker att jag kunde ha väntat längre än vad jag gjorde. men i den åldern är de faktis många som säger att man inte är "cool" eller att man är tönt om man inte förlorar sig oskuld. och ja, jag kan erkäna att de faktist va lite grupptryck som gjorde att jag va så pass tidig med att förlora oskulden. men gjort är gjort tyvär.

jag tycker att när man ska förlora eller ge någon sin oskuld ska de vara en person som man älskar på riktigt om de ska vara kärlek. de ska absolut inte vara något av med byxorna och trycka in den, nej nej!

vill säga om jag nu skulle ha fått bestämma nu så skulle de vara med en kille som jag verkligen älskade och kände desamma att han älskade mig. och de skulle vara något speciellt, helt underbart vill säga. faktist skulle jag vilja haft de lite som i en romantisk film ni vet, med tända ljus och massa mys osv. sen ska de bara komma av sig själv. så hade jag velat haft de om jag hade vart oskuld på nytt, men men!

tycker de är hemsk med dom här små tjejerna som springer runt och skryter med om att dom haft sex tex i en skog eller sånt där första gången. jag tycker att de ska vara något underbart man ska minnas..

tycker att man ska tänka efter innan man gör!

veckans blogg :)






besök!

nu har carolina glad vart här hos mig. ganska kul faktist för vi ses inte så ofta vilket jag tycker är jätte tråkigt :( vi satt och prata massa strunt. är så glad för henne och mattias skull för i November ska dom få en liten bebis :) hihi! tycker e ser så mysigt ut med carolinas lilla mage hon har (a) jag önskar er all lycka med lilla bebisen när den kommer ut <3
( kort från sommaren 07, jag, carolina och mattias <3 )





vid fem tiden kommer louise min lilla fis. hon ska sova hos mig inatt faktist :) iih! så de blir väl film, snask och bara snacka massa skit som vanligt. sen blir de nog lite flum på loftgången som vanligt (a) hahaha!

jag älskar dig bästvän <3

veckans blogg =D



Just de, jag får inte glömma att tala om för er att jag är med på 
http://www.mikaelaelisacharlotte.blogg.se/ och tävlar om att bli veckans =) de va min lilla vän Isabel som anmälde mig, tack gumman <3

så nu hoppas jag verkligen att ni mina läsare kan gå in och rösta på min blogg så klart =) tävlingen håller på tills på Söndag och man får rösta en gång per dag, så snälla in och rösta på mig. 

 www.mikaelaelisacharlotte.blogg.se/2009/august/veckans-blogg.html#comment «- Rösta där ( numer 6 de är min blogg så rösta på nu snälla snälla ) <3

hej hopp =)

gick inte så bra för mig att somn inatt men till slut somna jag iaf ;)
nu har jag vart vaken ett tag, så jag är fixad och klar :P
eller nej jag har ju kläder och håret kvar!
idag ska jag bara ta de chill sen så kommer storebror hit <3 :)
själv, hoppas jag bara på att den här dagen kommer gå fort för imorgon ska jag tatuera mig :D iiiih!

nu ska jag gå och göra något med mitt sepe hår ;o haha!
puss så länge <3


kissie, patetisk människa!!

haha, jag tror jag garva sönder mig. jag satt och kolla på gammla toxic's vimmel bilder från helgen som va sen såg jag bild på kissie där.! men de roliga va att jag kolla hennes blogg nu en snabbis och såg samma bild men jag såg någon skilnad ;o haha! så jag in igen och kolla vimmel bilderna och så såg jag att hon hade självklart som med alla andra bilder redigerat den ;D haha! och bruden tror verkligen att vi ska tro att hennes utseende är äkta ;O hahahahaha!!!!

vimmel bild innan Kissie fixar till den :
- blek, man ser akne i ansiktet och hennes läpp ser inte så stor ut -


vimmelbild efter kissie har vart med photo shop och kladda;
- bilden är mörkare, mer rouge på kinderna, överläppen är fixad större och hennes akne syns inte lika mycket -


( och inte fan gjorde hon de snyggt heller )

mhm...

nu ska jag ta mig en varm dusch sen ska jag faktis bara mysa ner i sängen och kolla på en film =)

vi hörs imorgon sötisar <3

my star

she is my star <3
all i can say are i love her so!



mobilen, haaaaaallå?

som jag alltid gör så har jag satt mobilen på ljudlös sen lagt den någonstans ;S
så mer än halvadagen har jag vart utan mobil men nu har jag tittat den ;D haha!


min gårdag

igår så hade jag en blogg fri dag för jag hade verkligen ingen tid att sitta vid datan.
först så satt jag och kolla på en jätte bra film när jag vaknade med frukost =) hihi! sen gick jag ut till stallet och mockade ut hela stallet för där ska de spolas och tvättas. sen så kom julia hem från skolan så vi åt lite kräm med eva ut i trädgården. sen kom linda så vi satt och prata allihopa ett tag. sen vart de rid tur på högsta nivå, synd bara att inte eva kunde följa med ( en häst till behövs ;b )
haha, jag lykades ramla av för malta va hur pigg som helst ;b haha! sen efter vi ridit så vart de mat så de vart massa prat då med. sen myste vi bara med te osv :) hihi!



<3

nu är min lollo fis här så jag bloggar mer sen <3


förlåt :)

Förlåt att jag inte blogga igår men nu är jag tillbaka =)


video

First Light, när dom spelade i Lördags <3333
kärlek =)
 

fuck off

sepe mongolid ;S
jag tror jag hatar killar just nu fan!
vet inte alls hur dom tänker asså =/

fuckers!!!!


hoppträning

har vart med julia i fnysinge på hoppträning :)




the players club

min dag än så länge har vart riktig skön =) vaknade ju vid halv 8 så jag gick ner och åt frukost och kolla tv. sen gick jag ut till stallet och red ut på min lilla prinsessa. älskar så enormt att sitta på hennes rygg <3 efter de så mocka jag lite sen vidare in för att äta lunch. jag råkade somna på soffan också så jag sov i två timmar ;b hehe ! men de va skönt iaf. nu har julia kommit hem så vi har kolla lite på en film som jag måste se igen (aa) sen om en timme ska hon på träning så jag ska med och ta kort.

så jag bloggar mer när jag kommer hem från julias träning =)
kärlek till er <3


latmask eller .......

nopp de tycker inte jag.
jag ligger i sängen nu igen under täcket och bara myser
. ska lägga mig och läsa en bok som jag har låna. jag älskar att krypa ner i sängen så här och bara ligga och fisa och tänka på allt möjligt. de är älsk värt (aaa)

men nu ska jag ställa ifrån mig datan och läsa. för vi tio ska jag ut till stallet och fixa, rida osv <3
hörs sen <333

god morgon

god morgon bloggen =)
idag är jag uppe tidigt och de känns faktist bra.


eftersom jag har sömna problem så har jag fått sömntableter. så i början har jag tagit dom fel tid, har tagit dom för sent på kvällen. men så som jag gjorde igår kändes helt perfekt. tog medicinen vid klockan tio och vid halv elva då sova jag =) sen nu vid klockan kvart över sju så vaknade jag av mig själv och de kändes BRA =O hahaha!

helvete, idag har jag faktist lite träningsvärk ;o hehe. men de ska man ha om man inte ridit på typ två månader.. men de hindrar mig inte att sätta mig upp idag igen.. hell no, nu ska jag sätta igång min prinsessa <3


jaja, nog snackat för mig just nu.
nu ska jag ner och äta frukost =D
puss så länge <3


trött (a)

nu ska jag bädda ner mig i sängen och läsa lite sen ska jag,
sooooooooova ;D

god natt <3

min stolthet <3


Sweet Malta
har vart ute och ridit idag och de kändes underbart <3
pigg och stark utabara faaaaan ;o hahha!

älskling, nu prövar vi på nytt om du håller dig hel efter hel sommar semester!

blå märken (a)

ibland är de farligt med cyklar när man är runt under fötterna (a)
hihi (aa)



omg ;o

asså mina blåmärken från inatt är inte att leka med asså ;O hmm!
stora som hus mn gör inte ont ;b haha!
jackie och tesse är farliga <3333

ska fan ta kort på dom och lägga upp sen ikväll ;b hahaha!

packa (aa)

 nu ska jag packa lite för jag åker ut på landet idag tills onsdag typ.
ska bli skönt att komma bort några dagar ändå.
älskar min kontaktfamilj <3 hihi

skriver mer sen  :) <33



gårdagen i ord!

bakisbrallan'    ;b hihi!


kvälln började med att jag först var hemma hos lollo's pappa och träffa henne
. sen gick jag vidare hem och plocka undan lite på mitt rum medans jag hade sms terro med alla jag kunde. ville hitta på något med någon i väntan på syrianen som skulle sova hos mig :) haha! sen så drog jag hem till skuttis så vi drog vidare till Fernandos där First light spelade <3 träffa lite folk och lyssna på GRYMT bra musik.





sen träffa jag jackie och tesse så dom bestämde att jag skulle med till hörnan ;o hahahaha! men först träffa vi på älsklingen min <3 vart så glad för jag har inte träffa han på ett tag.. så vi stod och snacka assa med honom. sen gick vi vidare till hörnan, men hoppsan då var de visst 23års gräns så de vart olle's som alla säger ;b haha! vi drack lite sen vart de hoppa på cykeln bakom jackie som gick som de gick hahahahaha <3

sen satt vi hemma hon henne och drack lite vin och snacka massa massa massa och lyssnade på musik. hade skit mysigt. kommer dock inte ihåg när jag kom hem eller när jag somna eller något alls ;s haha! men blogga har jag gjort när jag kom hem (a)
men iaf, hade de dunder mysigt <3 tyvär vart de inga bilder men men.!

natti natt =)

kvällen slutade hemma hos Jacqueline med henne och theres <3
hade en as rolig kväll faktist, tack tack!

nu ska jag faktist sova så jag skriver om min kväll imorgon.
så ska ni få bilder på First light <333


Natti natt <3

ut

nu ska jag ut och träffa älsklingen lollo <3
sen får vi se hur kvällen slutar (a) ;)

see yah fuckers <3


ken ring <3

jag svär jag grät när jag lyssnade på den här <3
kärlek till ken och till hans syster <3

sthlm

hade en riktigt nice kväll/natt med sara och bonita!
vi satt på nivå först så jag och sara drack lite. sen vidare till viper, men en timme efter drog vi.!
sen så började vi knasa loss =) har alltid lika kul asså.! och jag måste bara säga att jag tackar gud att jag träffa sara asså. så jävla skön och samma sjuka humor som mig <3 träffa hur mycket roligt folk som helst. tack tjejor för sällskapet. massa massa kärlek till er brudar <3



fuuuucka ur i fridhemsplan <3



bonita's snyggaste brudar ;)



dancefloor baby ;)



i like to movit movit



jag förstår inte vad jag har som killar från afrika gillar (a) ?
( skabb bild på mig jag vet ;o  )

Zzzz!

öhm ja, jag somnade faktist ;p haha! somnade vid 6 på morgonen och vaknade 11.
va tvungen att dra upp på stan på en gång och träffa daisy och co :) ihh!

nu ska jag börja fixa mig för de blir ju sthlm med tjejorna <3
haha och frågan är, VAD SKA JAG HA PÅ MIG???

blå is back

Viper room is back ♥ räkna med att de blir blå så gott som varje helg nu (a)



drar med Bonita till sthlm, där ska vi träffa Sara baby.
sen drar vi vidare till Viper Room ♥

kom och träffas och dansa röven av er med oss ;)
eller hör bara av er i sthlm om ni vill ses sötisar ♥

Nathalie goes back to viper room ♥

meeen sheeeeeena ;(

fuck jag kan inte sova :(
har försökt nu i tre timmar men nej nej ;o hmmm!
JAG VERKLIGEN HATAR MINA SÖMNA PROBLEM!

kul också att man ska till sthlm imorgon dåligt trött jag kommer vara ;o ååååååh!!
fast jag får väl försöka hinna sova lite på dagen (aa)
hoppas ni andra sover gott fuckers ;o åh!

ursäkta mig men min sömn knullar mig verkligen ;O
seeee yah!


kryssning <3



den 2 september blir de kryssning..
de är så att jag och daisy fyller år då så vi måste fira dunder ;) haha!
jag bara längtar asså, de kommer bli så JÄVLA dunder asså <3333


storebror <3

först kom storebror hit så vi snacka massa medans jag och mami sprang runt som två dårar och bytte om (a) haha tjejer! när vi äntligen blev klara så gick vi till Corner, och smart som jag är glömde jag kameran men som tur har man kamera på mobilen och de va ju tur de :) hihi! bilderna kanske inte vart så topp bra men de är bilder iaf :) hih!

när vi kom dit va de Madde som jobbade så vi fick menyerna, och hjälp va massa gott de fanns. jag viste verkligen inte vad jag skulle ta ;o haha! men sen bestämde jag mig för oxfile planka (a) hihi! och de vart coca cola till ;) hehe!

vi fick en varsin lukta gott av bror också. och min luktade verkligen dunder gott <3 tack tack tack! och en fin liten "afton" väska va de med också :) iiih!
 

sen fick vi in maten och vi bara satt och pratade massa och njöt av maten. storebror berättade massa om hur han hade haft de i spanien och hur de va att leva där. jag skulle verkligen vilja åka dit asså, de verkade helt underbart :) de va så dunder mysigt att bara vara med mami och storebror.


sen vart de kaffe efter maten, eller aa kaffe late för mig ;) hihi! och änumer prat vart de också. sen så vart de prat om min och storebrors kropps målning vi ska göra :) yeeees! så om en vecka blir de gaddning <33

efter kaffet så vart de hem gång för oss alla.
tack så underbart mycket för kvällen storebror <3
jag älskar dig så dundert mycket går verkligen inte att beskriva hur mycket jag älskar dig <333






(sen såklart jag med min mobil, haha)


mys

nu är storebror här så vi ska fixa oss osv sen ska vi dra och käka :)
så jag bloggar sen när jag kommer hem ikväll <3
puss på er så länge sötnosar!


hoppsan!

usch, jag måste verkligen få till mina sov tider asså (a) hehe!
idag ska jag och mami vara med storebror :) ska bli så skönt att bara få vara med honom nu! vi ska ut och käka o massa mer. sen ska vi ner till storesyster och hälsa på :) hihi!

jag vet inte exakt hur mycket jag kommer hinna blogga idag men ikväll lägger jag in bilder och bloggar.. nu ska jag gå och duscha och fixa mig osv.. hörs sen sötnosar <3
puss


sov gott


Musik <33

alla som känner mig lär ju veta att jag älskar musik!
jag går alltid med mina hörlurare och de pumpas musik 24/7.! iaf mest över hösten/vintern och våren.! jag älskar musik och de får mig verkligen att leva. så fort jag börjar att gilla en låt så kan jag döda den nästan på en gång men jag slutar ändå inte att lyssna på den..
Musiken som jag aldrig kommer att sluta lyssna på de är REGGAE! jag har lyssna på de sen jag föddes och kommer alltid att göra de också.. jag älskar just reggae för den ger så mycket kärlek!

men annars så vet ALLA att de är ken ring som pumpas i mina öron. om de är så att jag börjar sjunga på en låt så är de alltid någon av ken rings låtar. när jag lyssnar på hans musik mår jag bra och hans texter och musik har hjälpt mig mycket. dom går rakt in i hjärtat och han vet vad han sjunger om <3 big love to Ken ring,,!

en till som jag verkligen fått upp ögonen för är de DMX.! hans musik är underbar och han är också sån som vet vad han sjunger om. han är en grym jävel på att sjunga. jag kan dö för vissa av hans låtar.
när jag börja umgås med danne en kille från sthlm så hade jag hört "Where da hood at" några gånger.! men eftersom han danne lyssna på dmx hela tiden så kunde jag inte låta bli att kolla upp dmx lite mer. och jag ångrar mig verkligen inte. hans musik är kärlek <3
sen som pricken över i:et så är han GRYMT snygg och hans kropp ;) damn!

finns absolut inget som är bättre än musik.
musiken är min drog som jag helt klart dör utan..!

reggae, Dmx och ken ring gör allt bättre <33


storebror



snart är han hemma min storebror <3
sjukt vad jag längtar efter honom (aa)

tjingeling

så dära, de fick bli lite lockar i håret!
orkade inte göra så noga idag men fixar de snyggare imorgon (aa) hihi!


mitt hår ;o åååååh

 usch, jag hatar verkligen mitt hår ;o hmm!
de finns inget värre än mitt hår asså. jag vet aldrig vad jag ska göra med de
så oftast hamnar de i en toffs eller under en sjal ;p haha! vill ha tillbaka mitt hår jag hade i typ 2:an! men jag får se till att spara ut de igen :) hihi!

nu ska jag gå och fixa de, får se om de blir platt eller om jag lockar lite ;o hmm, kan ju aldrig bestämma mig med mitt tråkiga hår ;b haha!

ingen som har tips om vad man kan göra med kort, tråkigt hår ?????
:)

storebror

snart snart är han hemma <3
jag längtar efter han så mycket. dom senaste dagarna har jag bara legga hemma och vänta på att han ska komma hem! så vit 11 tiden ungefär är han här hemma. oj oj vad jag längtar.! min älskade storebror <3
går inte att beskriva hur glad jag är just nu!
jag älskar dig christoffer eriksson !


läsare <3

nu under tiden jag inte haft internet så har mina läsare sjunkigt :( men de kan jag förstå eftersom dom inte haft något att läsa.. men nu har jag fått tillbaka internet så nu hoppas jag ni börjar läsa.
jag blir så glad varje gång som jag ser att jag får mer och mer läsare :D hihi <3

så kan ni komma med förslag om vad jag ska skriva om också :) <3
puss på er!


ÄNTLIGEN

im back to the world bitches ;)
har fått tillbaka mitt internet så nu är de bloggning på högsta nivå ;) hihihi!

sen kommer ju min bror hem om några timmar :D

JAG ÄR LYCKLIGAST IDAG     =D

Nice

Hade en bra kväll med tjejerna. Missade danjah men de är som vanligt med min tur :s men men. Turen va att jag var med sara och Bonita iaf <3 Träffade kelly också <3 :)

jag har fan abbs

jag hatar att vara utan internet.! nu gör jag allt för att få sitta vid en dator ass. jag vet fan inte hur jag skulle klara mig utan internet asså. turen är att jag får tillbaka de nästa vecka...... men de kommer ju kännas som en evighet!!!

de är tacken till att man ska vara så jävla snurrig asså.. jag glömmer alltid bort mina räkningar asså, hmmm! men de ska bli ändring på de. jag ska skaffa mig en kom ihåg sak på min väg som jag lägger alla mina brev i så jag kommer ihåg att betala dom i tid asså...
men de är ju bara mig själv jag har att skylla på och ingen annan...!

men iaf, inatt ska marie sova hos mig och mamma pga massa skit.! och jag ska säga de att när någon är på mina nära och kära då tänder de till i skallen på mig !!!!!!!

sen imorgon så blir de sthlm med bonita och ida. ska bli skit kul. så alla som är där kan ju höra av sig så ses vi om ni har lust ;) hihi! jag ska ha med mig min kamera så jag tar massa bilder så när mitt internet är tillbaka så ska jag ladda upp massa bilder.

men som sagt jag säger de igen, jag ska försöka mobil blogga lite iaf :) hihih! usch va jag är tjatig asså ;) hahaha!




OM FEM DAGAR KOMMER MIN STOREBROR HEM. ÅÅÅ VAD JAG LÄNGTAR ASSÅ.... <3333

ingen blogg :(

nu sitter jag hemma hos min granne och bloggar.
tyvär så slarviga jag glömde bort min räkning för juli..
så nu får jag vänta tills tre dagar efter helgen :(

fan jag ska försöka mobil blogga iaf <3333
glöm inte mig och min blogg nu sötnosar

damn ;o

uppe med tuppen ;o hmm! fråga mig absolut inte vad jag gör uppe så här tidigt!!
min buss går vid kvart över tio, så jag ska kila ner nu och äta frukost och bara slappa vid tvn.!
hörs senare fån enköping...
puss på er <3

















the voice på lördag <3






 


 



 


the voice



på lördag drar jag till sthlm med bonita. vi ska på the voice i Kungsträdgården. när vi kommer till sthlm så ska vi möta upp bonita's kompis Ida! de känns redan nu att de kommer bli dunder där =) hoppas bara inte att de är massa äckliga fjårtizar där. men de kommer de väl sjävl klart vara...!

men jag ska umgås av mitt sällskap av brudarna :) hehe! ska bli kul att äntligen träffa ida också. hon verkar vara en hel skön brud så jag får se på lördag ;) hihi! sen ska vi träffa sara självklart. saknar fan den tjejen =) <3

av dom artisterna som kommer så vill jag se ;

DANJAH <3
PACHANGA
MIMS
MILLION STYLEZ
CROSSFIRE

jag säger bara de kommer bli dunder på lördag (a) fan jag kommer inte klara av att stå still ;) haha!
ni lär ju komma dit de är bra artister och de är gratis ;) mohahhaa! sen är de fett med folk och massa massa snygga killar..

Hell yeah jag ska vara där iaf <3

blondin dramat!

nu har de kommit som jag har väntat på sen jag börja läsa människornas bloggar ;D mohahaaha! de är drama/bråk mellan blondinerna. jag visste från första början att de här skulle hända =) hihi!

vet inte riktigt hur men dom två "bästa" kompisarna Amir och Kissie är inte de längre. Kissie är sur och avundsjuk på att Amir umgås med lilla Paow. jag fattar inte hur Kissie kan vara så jävla omogen och dissa Amir för dom små sakerna hon hittar på ;s omg! sen har vi lilla Desire och Paow som går på Kissie som två stridsvagnar, men hell yeah jag är helt på deras sida ;D haha! sen har vi lilla dramat mellan Paow och Desire, håller inte direkt koll på dom två. men de är väl sånt där trams tjafs som vi alla tjejer har någon gång i tiden.

kort och snabbt då ;





haha, hur ska de hela sluta egentligen?


tillbaka!

nu har vi vart på trän-tävlingen och de gick as bra för julia.
vart så jäkla sugen på att både rida och hoppa när jag va där
så nästa gång ska malta med på lite miljöträning =) hihi! så de får vi se hur de går då. först ska jag ha upp henne i kondition osv :) yeeah!
nu ska jag bara chilla och ta de lugnt. åker hem till enköping imorgon istället för då ska jag träffa daisy :) wiie!



- och de ska vara tacken eller?

storebror

Storebror <3
kan inte förstå att de bara är 6dagar kvar tills min storebror kommer hem.
jag är verkligen gladast. går och väntar hela tiden på att dagarna ska gå fortare ;b hihi!
snart snart är han här hemma hos mig i sverige <3 jag saknar han så de gör ont.!
finns absolut ingen som är så bra som han.. jag älskar honom mer än livet och kommer aldrig att lämna honom, aldrig någonsin. han är de bästa jag har och ingen kan någosin ta hans plats i mitt hjärta!
du är bäst storebror <333
























sweeti


" nothing realy, I just thinking of u that I care for.
i was just waiting to the day i will met u again and
make u soo happy. babe my wish is to make u happy
and let know how beutiful u are. "

så jävla söt asså =)
när man får såna sms blir man verkligen glad och kan inte sluta le.
han är verkligen dunder gullig asså <3

sängen, min bästa vän <3


inatt har jag sovit riktigt bra. eftersom jag fått mina sömna medicin nu så kan jag somna in riktigt skönt. och de känns faktist bra att allt löst sig med min sömn. riktigt sönt faktist!
jag älskar att sova för att de är så grymt skönt. sen sängar är ju bara för underbara med täcke och kuddar <3 oh shit i love it! sen drömma, de är bara för underbart. haha, jag älskar verkligen att sova!! =)

kors i taket, idag va de julia som väckte mig ;o haha! fan henne brukar jag alltid vakna någon timme förre men idag vaknade hon först ;b hihi!


idag så blir de fixa massa sen är de trän-tävling! så jag vet inte alls hur jag kommer blogga nu på dagen ;s får se helt änkelt!!!


tack alla som läser min blogg. de gör mig glad varje dag jag ser att de ökar med läsare :) hihi! frtsätt läsa och säg gärna till om de är något ni vill jag ska skriva om <33 puss på er

movie time <3

obóy nästa, haha! sen blir de film och somna till filmen som vanligt (a) hihi!
imorgon är de massa som ska göras och jag ska pussa massa på min sweet malta imorgon =) hehe!
jag har kommit på att jag är enormt dålig med att lägga upp bilder =$
ändring på de jag svär ;)

skriver mer imorgon mina älskade läsare <3




- han har de finaste leendet!


vilket numer står de på din våg?

vad är människors problem egentligen???
blir bara så trött!!!


alla tar ju ordet kurvor på olika sätt, de är ju sant.!

men för mig är ordet kurvor speciellt rumpa, höfter och bröst. sen att man har "kärlekshandtag" som folk kallar de. för de mesta så har jag bara mött på killar som verkligen inte vill ha tjejer som är smala och benen står ut osv! dom har sagt att dom tycker de känns som att vara med en kille då. sen vill dom gärna ha något att ta i och mysa med. när jag säger till mina kill-kompisar att jag tycker jag är tjock får jag äckliga mördar blickar och dom skakar på huvudet ;b haha!
visst, jag vet nu den senaste två månaderna att jag har gått upp men de är tack vare att min häst har vart halt och sen att hon ståt på bete så jag har inte hållt igång med min ridning. men jag ser inte mig själv som fett, hell nooo!
däremot kan jag säga mullig eller kurvig! jag är stolt över mina kurvor jag har och jag kan inte se mig själv som small ni vet. nej nej, de skulle inte vara jag liksom. men några kilon kan jag gå ner men absolut inte för mycket!!!
 

vissa tar ordet kurvor som bara bröst, höfter och rumpa och visst de är också kurvor på sitt sätt. jag vet en tjej som har såna kurvor men hon har silikon i sina bröst och hon tränar som gått som varje dag. så hon har tjäna ihop dom kurvorna som hon kallar de.
alla ser vi olika på kurvor, jag ser de på mitt sätt och du på ditt sätt och så är de bara och de kommer ingen kunna ändra på..!



vart jag vill komma med de här inlägget är att min kompis bonita (http://www.isabelhernandez.blogg.se/) har fått massa onödiga anonyma komentarer om mig och bonitas kompis ida! jag blir bara så trött på just att de är en anonym jävel som ska sitta och komentera sen att den ska skriva om mig och ida.! jag kan slå vad om att männiksan inte känner värken mig eller ida! eller kanske inte ens bonita!!!!
vad vet jag???!!!!

( här är lite av komentarer som bonita fått om mig och ida )




( här är ett inlägg från bonita )



( och där kom de så klart en komentar )



faktist så bryr jag mig inte så mycket om komentarerna som den anonyma skriver. jag tycker bara att de är så patetisk för de första så sitter människan och anonym och sen att den kan sitta och skriva såna saker. jag fattar bara inte ;s hmm!

jag kan säga en sak att överviktig är jag så fan heller och inte heller fet! men jag kan säga att jag är mullig som jag skrev tidigare..! sen ida kan jag egentligen inte säga så mycket om för jag har aldrig träffat henne. men på foton ser jag iaf en helt vanlig kurvig tjej..!
så snälla anonyma du, säg mig vad är felet med min och ida's kroppar???




jag undrar bara, vart vill folk komma med saker och ting?
jag bryr mig inte om vad folk säger.
jag är den jag är och jag ser ut som jag ser ut.
och jag kommer aldrig att ändra mig efter vad andra sägr, HELL NOOO!!


ville bara få lite sagt om saker som jag tycker. sen om ni vill kolla vidare om allt med bonitas komentarer och skit så gå in på hennes blogg och kolla ->
www.isabelhernandez.blogg.se!


 


chill kväll

julia och mats kom och hämta mig vid bussen. vi han precis komma hem och komma upp på rummena så skulle vi till heby! hela familjen utom linda var med. eva och mats handlade sen åt vi på grillen.
jag bara älskar deras mat där :) speciellt tunnbrödrullen, mhmhmhmhmh säger jag bara (a) haha!

sen åkte vi hem och hämta någon såg sen vidare till sören och lisa. vart fika och massa prat och skratt där :) sen på vägen hem åkte vi små vägar för jag skulle se vart Ese och Alex bor (a) haha. men jag tror iaf jag vet vart dom bor nu, haha!

sen nu siiter jag och julia vid en varsin data och nördar. ska blogga massa osv sen blir de sängen har massa att fixa imorgon =)
de va min chill kväll <3

stackars han!

allvarligt, egentligen vet jag inte hur vissa människor tänker med sina liv ;S ?!

de finns en människa som jag små känner så där och han har suttit och sagt att han inte vill leva de livet han lever. han vill få tillbaka sitt körkort och leva som en "normal" människa. som alla andra i hans ålder. han vill inte sitta där på bänken och dricka med dom han sitter med. han vill vara den som lever i ett familje liv med tjej och barn.

just nu sitter han om dagarna i parker osv med sina "vänner" som både dricker och pundar. men om han är som han varför väljer man de livet då? varför tar man sig bara inte i kragen och fixar tillbaka körkort och letar efter kärleken så man får familje livet?!

idag när jag satt och väntatde på bussen så fick jag syn på honom och hans vän. has vän ser ut som en sliten jävla gammal alkis gubbe.. visst man ska inte dömma folk efter deras utseenden men hallå. de är enköping, jag vet vem den snubbe är och han är fan inte bra asså..!

aja, men jag tycker att han som jag känner ska välja ett bättre liv och ta sig i kragen för på ett sätt tycker jag synd om honom men ändå inte för han och valt de själv. och är de så han nu har valt och leva så får han göra de!!!

 

jag fattar bara inte hur de kan gå så knas för människor som verkligen verkligen vill något med sitt liv!!! hoppas alla förstår de jag menar på rätt sätt!


farten i baken ;D

nu ska jag packa ihop lite saker sen ska ta en macka och OBÒY =D hihi!
sen ska jag sätta mig på bussen ut mot stallet.
ska sova där inatt men jag bloggar mer från landet sen ;)


god morgon!

jag måste verkligen få till mina sömn tider. jag somnar för sent och vaknar för sent, inte bra inte bra! måste göra så jag somnar tidigt och vaknar tidigare än vad jag gör nu. iaf på vardagarna. helgerna får bli som dom blir ;b hihi!
så nu blir de skärpning med min sömn ;) iih!

nu ska jag äta lite frukost sen fixa mig och klä på mig osv sen bloggar jag igen =)
puss så länge <3

natti natt

nu ska jag läsa igenom lite bloggar sen ska jag slå på en film och lägga mig i min säng..!
sen ska jag sms nörda med lite folk (aa)

sov så gott alla <3
puss

^^

lilla du, hoppas du inte tror jag har känslor för dig!
för jag kan lova att de är något jag aldrig kommer få för dig igen.

så om du har fått för dig de, så glöm det hörru!
haha, känslor för dig är inget jag orkar slösa på!


----


plingplong och banan <3




kloster =)



mami och jag ska ner till kloster med hundarna nu =)
har fan inte vart ute på två dagar nu =$ hehe!

men måste ut nu för mami vila ha sällskap sen är lilla trollet tingeling så rastlös och leksugen. så nu ska vi ner så hon får leka av sig. jag förstår inte hon är som en liten valp och ska leka leka leka, hihi! men hon är ju bara för söt min illa plingplong <3

bye bye ( kommer sen )


min mami <3

de finns ingen som är bättre i världen än ens mamma!
de kan alla hålla med om. även om man är osams med sin mamma så betyder hon mest. det finns ingen kvinna på dena jord som ens mamma. det är hon som födder dig och är vid din sida från strat till slut.!

jag har haft de upp och ner med min mamma. men jag skulle aldrig göra henne något illa eller sluta älska henne. hon är kvinnan som jag ser upp till och är stolt över. min mamma har gått igenom mycket men tack och lov står hon fortfarande kvar med båda fötterna på jorden..

min mamma är den vackraste jag vet. hon har så gott som gått igenom eld och vatten för att leva.! hon är nog den starkaste människan jag vet. hon är min superkvinna som jag har turen att ha vid min sida. även fast jag och min mamma bråkar osv så skulle jag aldrig klara mig utan henne. de är henne jag älskar och henne jag ser upp till. de är hon som ger mig äkta kärlek!

jag vet att alla kanske inte har de bra med sina mammor. och jag kan inte sitta och säga att alla måste älska sina mammor. men egentligen, utan din mamma så hade du aldrig funnits på jorden. de är din mamma som är kvinnan som födder dig, de är hon som ser till att du får ett liv i världen.. din mamma är en kvinna du ska respektera och älska!

jag skulle aldrig lägga ett finger på min mamma någosin och jag vet att hon aldrig skulle göra de på mig heller.! att slå någon i sin egen familj eller släkt tycker jag är respektlöst. jag förstår verkligen inte hur barn kan slå sina föreldrar? de är dom du ska tacka för att du finns på jorden. inte hata eller slå dom! därför så hatar jag när mina vänner har figther med sina syskon/föreldrar m.m! de finns inget värre än en figth med en av sitt egna kött och blod.!

jag säger bara tänk till innan du/ni gör något.
tänk på att din mamma är kvinnan som gav dig livet.

jag skulle aldrig aldrig förlåta mig själv om jag gjorde min mamma illa. men jag skulle inte ens tänka tanken till att göra henne illa.
varje dag ger jag min mamma en puss på kinden om jag kan. och hennes leende hon ger mig då värmer mig i hela kroppen :)


jag älskar dig mami <3


blogg

nu ska jag vara nörd och sitta vid både min och mammas data och fixa massa till min blogg.
så när jag är klar så ska vi se om de blir något bra av de hela ;D hahha!

blää

usch, jag blir fan sur på mig själv att jag har vart dålig på at blogga..
men sen kom jag
faktist på nu att jag är så trött i kroppen efter festivalen ;b hehe!
men imorgon blir de nya tag för mig =)
ska försöka blogga lite mer ikväll faktist.. ser att mina läsare har öka på nu när jag kommi hem igen. och jag vil bara säga tack til er som läser min blogg varje dag.. de betyder faktist för mig <3

idag så väckte lollo mig och då låg jag vist på soffan för jag hade tyckt de va lite vamr i sängen inatt.. så jag åt frukost och kolla barnpogram med noelia <3 sen har vi bara chilla massa idag faktis men film som vanligt =) hehe! sen blev de lite samtal hit och dit får se om de fixar sig nu, som jag verkligen hoppas på =)) !

man vet aldrig vad som händer i nathalie's värld ;) muhaha

halloj =)

nu har jag typ vart vaken en timme ;b hehe!
lollo väkte mig för hon tyckte jag inte behövde sova mer. så vi börja kolla film sen dog min data för den vart för varm, hehe! så nu ska vi kika mer film =) orkar inte något annat än att bara kolla film. är helt slut i kroppen av helgen. men jag ska inte gnälla för den var DUNDER <3

skriver mer sen =)
pusss

man och fru ♥

♥Ky-mani Marley♥
min blivande man!
så underbart sexig och snygg.
damn, han ska bli min man i all evighet!

finns inget som kan beskriva känslan som när jag träffade honom =)
lyckligare den dagen kunde jag verkligen inte bli!



Lördagen


governor andy :)

sötaste nathalie ♥

etana :)

lutan fyah ♥

dom två bästaste nathalieorna :D hahahha ♥ big love

busy signal :)

T.O.K    ♥

alpha blondie ♥


en dunder lördag, nu är de bara ett år kvar sen blir de dunder igen ♥

Fredagen


junior kelly :)

daisy hitta rätta partyhatten ;) ♥

collie buddz :) ♥

skönaste snubben :) trevlig som fan!

älskling ♥

oh my baby ♥ Ky-mani Marley ♥

min älskling :)

♥ ky-mani Marley ♥


dunder fredag


torsdagen <3


precis kommit in :)

tunga ligan ♥

skuttis flätar in en fläta :)

kungen varje år ;)

syster sol  ♥

rootvälta

kultiraion :)

me and sis hanna ♥

svenska akademien :)

Dunder torsdag

nathalie is back to blog!

halloooooooj mina läsare!
jag ser att ni har minska nu under helgen men jag hoppas på att ni ökar nu för nu är jag tillbaka :) hihi!
nu har jag iaf vart på Uppsala Reggae Festival <3 jag kan tala om att de va dunder. jag hade de underbart kul och underbart BRA! jag ville verkligen inte därifrån men nu sitter jag här i enköping igen...!
nästa år ska jag dit igen och då firar dom 10år... HELT underbart!!!

jag träffa massa underbart folk och åt mat och drack massa. hade underbart sällskap av min skuttis och daisy och nathalie <3 satt massa med andra kompisar och snacka och bara myste massa. träffa på mr "L" därockså. vart jätte glad av att träffa han. och sen så träffa jag på martin också och jag vart dunder happy av att träffa han. vi har snacka i tre år nästan utan att träffats;b hihi! sen är de mycket mycket mer jag vill skriva om men då kommer jag inte få någon sömn inatt. och de kan jag lova att jag behöver min sömn nu ;D hahah!

tack alla till en underbar festival iaf <3

bye bye bloggen :(

okej nu ska jag stänga av min lilla älskade data...!
vi hörs på söndag mina älskade läsare <3

mitt hår =)


storebror

min älskade storebror ringde mig idag :D oooh!
jag blir så lycklig varje gång jag hör av han. vi snacka lite skit sen lite om när han kommer hem (som han gör snart). sen berätta han att han hade tagi hål i läppen, så nu är vi nästan nästan lika :D hihi! jag längtar verkligen till dagen han kommer hem. jag ska pussa och krama han massa, sen kommer jag säkert gråta lite också. men den bjuder jag på då :) hihi!

christoffer om du läser de här.
så vill jag bara säga att du är VÄRLDENS bästa storebror <3
och vilket du redan vet så saknar jag dig mega mycket och älskar dig mer än livet..!
du är bäst storebror :) <3


buuuhuu!

jag kom på en sak mina trogna läsare :(
jag kommer inte kunna blogga på tre dagar nu..
men jag hoppas de går bra ändå ;)
för när jag kommer hem så kommer jag ha sååååååå mycket att skriva om. sen kommer jag ha tusentals bilder som ni ska få se också för min kamera ska med i högsta hugg ;D muhahah!

men hoppas ni ändå fortsätter läsa min blogg :)
för om tre dagar igen så är jag tillbaka (a)
<3

opsi ;o

haha klockan är visst lite mycket nu såg jag ;b tss! har bara hunnit lega och tänkt va jag ska packa ner för kläder (a) haha jag är ju så smart.. men jag har faktist vila massa idag för jag fick inte så mycket till sömn inatt..

aa, jag va as sur igår för att herrn jag skulle träffa inte kom igår pga sitt jobb. så jag åkte ju hem och la mig vid datan... men sen så hörde Ata av sig så vid klockan tre inatt så kom han så vi låg i mitt lilla rum jag har och kollade film som jag precis dom sista minuterna somna ;D haha! så typiskt mig!!! men han väckte mig för då va de dags för e natt cigg.. sen vid klockan sex så bestämde sig han för att åka hem för någon gubbe skulle komma vid 8 tiden..! aja så jag somna vid halv sju och gick upp vid tio tiden för då kom Leonora :) hihi! så jag har fixat hennes hår sen efter hon gick så somna jag och vaknade vid tre och nu tiden där mellan har jag bara dega på soffan. så de kanske är dags att göra ett ryck nu =D hahaha!!

så nu ska jag packa, duscha, äta lite och blogga mer såklart ;) haha!
sen vid nio tiden så kommer en kompis till mamma som ska fixa mitt hår :) wiiie!
hörs sen då sötnosar <3


URF NÄSTA =)

aw, jag dör. imorgon är de första dagen på urf =)
du ska bli så nice asså <3 ikväll åker jag hem till skuttis i uppsala för jag ska sova hos henne i helgen.! asså jag tycker synd om alla som inte ska dit, FÖR NI MISSAR NÅGOT! känslan som jag har i magen går inte ens att beskriva. de ska bli så skönt att komma bort från enköping och komma till ett sånt sjukt underbart ställe =) <3
sen blir de bara bättre av att jag ska vara med min fina skuttis <3 och så underbara daisy såklart <3
DAISY, de kommer bli så nice. så som vi pratat om de här =)
<3


urf, here we come =)

aw

jag kommer alltid att minnas våran kväll.
jag var galen i dig och du va galen i mig!
vi hade sex hela natten men jag ville ha mer.
den bästa natten i mitt liv så jag hoppas på fler.

- du ska ta mig doggy som en galen jävla pitbull!!

 

hmmm!

nu har jag vart med min lillasyster, lyllot åker till spanien imorgon! så avundsjuk på henne faktist. vi satt och prata massa sen så kom hennes kille så vi snacka änu mer skit (a) haha! jag bara älskar min syster och är så glad att hon hitta en liten kille :) hehe!

sen skulle jag egentligen trägga mr "L" men som sagt de vart knas... =/
mycke snack och liten verkstad!!!!!!

nu ska jag bädda ner mig tror jag ;)
shingeling

lillasyster

lillasyster åker till spanien imorgon den lilla apan..! ( nu saknas de bara att storasyster med ska åka dig, hahah) men iaf, ska åka till barkaby och träffa sis. ska ge tillbaka armbandet också ;b mohahha! ska kramas och pussa lite med henne och be henne kolla efter spanska killar till mig ;D hahaha!
jag älskar min lillasyster <3

(oj så old photo, haha!)


sen får vi se om mr "L" hör av sig. då ska jag träffa han. så vi får se vad vi hittar på!
men men, får se hur min kväll slutar, ska iaf mot älskade sthlm <3

shululu

nu ska jag åka ut till altuna till lilla malta!
sover där inatt och kommer hem imorgon :)
nås på luren!!!

shululu

nu ska jag åka ut till altuna till lilla malta!
sover där inatt och kommer hem imorgon :)
nås på luren!!!

hemma, time to sleep!

nu har jag och bonita vart i sthlm. hade lite mys med mat och så vidare kan skriva mer om de imorgon för mina ögon kollar lite i kors nu tror jag ( haha, ganska trött ) imorgon är de en ny dag =) ih! sen är de faktist så att jag och bonita vart vänner i ett halv år, coolt coolt hahaha!
så nu ska jag slänga av mig mitt löshår, sen ta bort smink och bäda ner mig i sängen igen =) iloooove it!

sen är de ju så att jag har mega ont i halsen :( mindre bra de asså, stackars mig!!!!



jag och min lilla nalledocka jag fick som liten bebis :) <3


sthlm

har sovit grymt länge idag =$ hehe!
ska åka till sthlm med bonita idag och bara chilla runt och snacka lite.
ville inte från första början för jag har sån äcklig huvudvärk idag igen =/ hmm! men bonita fick med mig ändå. ska höra av mig till lillasyster också och försöka ta mig till henne och lämna hennes armband och pussa lite på henne <3 hihi!
ah, vi kommer väl hem inatt men sen är de ju de där att man vet aldrig om vi kommer hem tidigare eller och vi fastnar där (a) hahaha!

men jag mobil bloggar nog sen =)
pusssss

hemma

så nu har jag vart ute på min tripp idag (a) haha!
först så har jag vart med daisy och nathalie. vi va här hemma, på coop, stan, hos diana sen hemma hos dom. efter jag tagi en kopp kaffe med daisy så gled jag ner till diana och snacka lite med henne. sen gick jag vidare och hamna hos michela. snacka massa med henne om saker och ting som behövdes snackas om. sen myste jag lite med malcom =)

efter de drog jag mig vidare till lägenheten för att fixa blommorna :)
jag tror blommorna log när dom fick ny jord och massa vatten och skit. haha, jag känner mig jätte duktig som fixat de nu. de vart fint också faktist =) sen gick jag vidare över stan och snacka lite med folk man träffa och nu ligger jag i min säng och ska inte lämna den alls...!
sen som vanligt är jag duktig på att glömma ta kort så inga bilder frpn dagen (ska bättra mig).




jag finns för dig min vän.
du måste verkligen vara rädd om dig för vi bryr oss om dig!
de gör ont att se dig så som du mår.
jag älskar dig och vil ditt bästa, jag vill att du ska må bra!
<3

helt ändrat!

min dag är helt ändrad !
så nu tänker inte jag skriva vad jag ska göra för de vet jag inte ens själv ;b haha!

men nu ska jag iaf fixa mig lite för att sen gå ut och träffa Daisy och Nathalie <3
puss så länge



så skön låt =)

URF

min mamma är enormt bääääst <3


nu har jag min älskade biljett =) så om 5DAGAR är de URF!
jag tror jag är lyckligast just nu. hihi!
åh fem dagar kommer gå fort <3<3<3<3<3<3<3<3



helt sjukt!

han tar fram pistolen och skuter i luften för att en kille på 15år har skrikigt något efter honom.!
ibland undrar jag om jag ska flytta utomlands när jag ska ha barn. de är ju precis överallt de finns vapen och skit. när jag får barn och den kommer vara ute och leka så kommer jag vaka som en hök över mitt barn.. när man får reda på allt som händer runt omkrig så brukar jag bara skratta och fråga vart fan världen ska sluta någostans eller vart världen är på väg!?! de är fan sjukt när folk går runt med vapen och skit. jag menar vad löser de med att skuta något te.x ? man åker ju bara in och är de värt att sitta inne för att tagi slut på någons liv?
nej, asså jag vet inte ens vad jag ska skriva! folk kanske ska tänka på att växa upp från "gangster livet"!!!


.


hahaha ^^

god morgon mina trogna läsare =)
jag sov lite för länge tror jag, eller nej felet var att jag somna så sent och allt är Ata's fel ;D hahaha! nej jag skoja bara. på något sätt har jag kommit på ett grymt bra humör och jag känner för att bara driva sönder människor idag (aa) haha!

blir iaf inge sthlm, la familia kommer till enköping istället =) och jag ska ha min älskling Emilio och han ska sova hos mig =) happyface! så jag ska busa massa med honom idag. men först måste jag upp till lägenheten och fixa dom små kärleks blommorna ;) muhahaha!



"DEN SOM BANGAR E BANGARE"
sötnos, du är en bangare själv ;) hihi
tänk på den du!

natti natt

nej nu måste jag säga god natt ;)
pusss

RSS 2.0